Mladší žáci A: hodnocení sezony

18. května 2010, Otto

Trenér Otto Sklenovský měl i po sezoně povinnosti. Společně s Patrikem Janečkou dovedl regionální výběr k celkovému vítězství v regionálním měření sil mladsích žáků. Nyní hodnotí sezonu svých svěřenců, Vítkovic.

      Zdravím všechny vítkovické osobnosti a hráče! Budu hodnotit uplynulou sezónu mladších žáků A.

 

      Sezónu hodnotím jako úspěšnou. Povedlo se nám udržet standartní výkony z minulého roku a přidat k nim některé dovednosti, které jsme trénovali po celou sezónu. Výkony všech hráčů, kteří se na výsledku podíleli hodnotím jako stabilní a jsem s nimi spokojen. Malým mráčkem na našich výkonech byly zdravotní problémy naší brankářské jedničky Marka Oznera.

Chtěl bych vyzvednout hlavně naši první a druhou pětku, která na sobě hodně pracovala a proměnila zkušenosti, které získala dlouhodobou společnou hrou již z minulého roku.

Třetí pětka, která byla většinu zápasů složená z posil z kategorie elevů (Lukáč Jakub, Adámek Tomáš a jeden z velkých talentů florbalu Honza Hranický) se rovněž velkou měrou podílela na našich dobrých výsledcích.

 

      Ocenění naší snahy je i to, že se celá vítkovická pětka (Filip Sklenovský, Marcel Jakubec, Richard Foltýnek, Lukáš Kasinec a Štěpán Kostolány) dostala do regionálních výběrů Moravskoslezského kraje, kde po boku ostatních hráčů z jiných týmů získala zlatou medaili. Patří jim za to velká pochvala.

 

      Celá sezóna byla pro mě kvalitní. Loučím se s kategorií mladších žáků, přeji novému trenérovi Šímovi, který nastupuje na mé místo, vše nejlepší do nové sezóny.

 

Trenér Otto Sklenovský