Junior Fat Pipe Cup: souhrn

20. června 2010, CD

Nejdále se v pavouku play-off dostali starší žáci a elévové A. Nejlépe vyšel turnaj hráčům Future.

Starší žáci pod trenérem Šímou došli do čtvrtfinále.

Ve skupině remizovali s Bohemians 2:2 a pak zničili své další dva soupeře. Valašské klobouky vypráskali 9:0 a kojoty z Janlunkova zničili 28:1. I přesto skončili ve skupině na druhém místě. Na Bohemians chyběly ještě čtyři branky. V osmifinále si Vítkovice poradily i s Horní Suchou 6:1. Stopku jim ale vystavil pozdější vítěz SSK in X3M 94 (Future), který je porazil také 6:1.

Mladší žáci nepřešli přes Topoľčany.

Mladší žáci vedení trenérem Sklenovským začali turnaj vysokou výhrami nad Vsetínem 9:3  a Znojmem 7:2. Pak ale přišly dvě prohry se stejným výsledkem 2:4. V posledním zápase ve skupině takto podlehli pražským Bohemians, v osmifinále pak slovenskému týmu ŠK Rebels 91 Topoľčany a to znamenalo konec v turnajové pouti.

Elévové A nestačili na pozdějšího vítěze.

Elévové A trenéra Adámka jako by si chtěli zahrát na remízové krále. První dvě utkání totiž skončila dělbou bodů. S Horní Suchou se elévci rozešli smírně 3:3 a se Vsetínem 1:1. V zápase se polským Nowym Targem se již body nedělily, Vítkovice podlehly vysoko 2:14. Vítězství přineslo až poslední utkání ve skupině, kde si kluci poradili s hráči Bohemians II. 6:3. V osmifinále v ostravském derby porazili pořádající BiX Ostrava hrající s přídavkem "modří" 5:1. Vítkovice pak dřely ve čtvrtfinálovém zápase s favorizovanými Bohemians, ale na postup dále to nestačilo. Prohrály 1:3.

Elévové B vypadli s Havířovem

Trenér Gajda dovedl své kluky do osmifinále. Na úspěšný vstup do turnaje (výhra 4:2 s Topoľčany) nenavázali v zápase s Future a prohráli 2:8. Další prohry s Českým Těšínem 1:4 a BiXem modrými 1:2 znamenaly těžkého soupeře pro osmifinále. Tím byl Havířov a ten také Vítkovice B po výhře 5:1 vyřadil.

Elévové C vyhráli!

Nejmenší špuntíci Vítkovic pod trenérem Sedlákem zařili obrovskou eufórii. Mezi dvoucifernými prohrami s ostatními soupeři ční výhra 1:0 nad Petřvaldem. V souboji outsiderů turnaje se trefil pouze vítkovický Vilém Planka a zařídil nejtěsnější vítězství. Tým pak vypadl v osmifinále s Horní Suchou.