Vítkovice rozšiřují svou nabídku florbalu pro dívky!

06. září 2010, Redakce

Děvčata, pojďte si zahrát!

 

V loňském roce se Vítkovice zaměřily na rozvoj florbalu mezi dívkami. V prostorách Střediska volného času mládeže na Ostrčilově ulici vznikl tréninkový kroužek pro mladá děvčata, pod vedením trenérek Kláry Fialové a Blanky Minarčíkové.

      Zájem dívek o florbal má vzestupný trend a vzhledem k širokému věkovému rozpětí a stále většímu počtu zájemkyň rozšiřují od nové sezóny Vítkovice nabídku pro mladé zájemkyně o florbal o další dvě tréninkové jednotky.
      Tréninky tak budou dvakrát týdně rozděleny na mladší a starší žákyně, v časech viz. rozpis tréninků v sekci tréninky na těchto stránkách. Tréninky budou pod vedením stávajících trenérek Kláry Fialové a Blanky Minarčíkové, navíc posílené o extraligové hráčky, které se budou starat a předávat své zkušenosti zejména těm nejmladším.
 
      Tréninky probíhají v tělocvičně SVČM Ostrčilova, místě v centru města, nedaleko tramvajové zastávky Hotelový Dům Jindřich, případně trolejbusové zastávky Nová radnice. Snadná dostupnost tréninků je tak zajištěna. Příspěvky za účast na trénincích jsou stanoveny v částce 1.800,- Kč za školní pololetí.

      Samotné rozdělení do mladších a starších žákyň, ať už stávajících hráček žákyň, či nově příchozích zájemkyň bude probíhat na trénincích v kompetenci trenérek a s přihlédnutím k věku hráček.

      Nové zájemkyně o hru ročníků 94 a mladší srdečně uvítáme, startujeme v úterý 7.9. od 16 hodin!!! Nové členy přijímáme během celého roku!