Cesta pohárem ČFbU skončila ve čtvrtfinále

11. listopadu 2010, CD

Buldoci z Brna zastavili pouť juniorsko-mužských Vítkovic pohárem ČFbU. Vítkovice bohužel ve čtvrtfinálovém zápase nezachytili začátek utkání a probudili se až v osmé minutě za stavu 0:4. aktualizováno.

 

Trenéři juniorů Deus a Gurkovský měli tentokrát v poháru k dispozici i některé hráče A-týmu, nicméně se dvanáctkou se neproháněl po hřišti Suchánek, ale postavou podobný junior Matejčík, se třináctkou to nebyl Polášek ale Veltšmíd a v obraně nestál se čtrnáctkou Ťopek, nýbrž junior Sedlák. A takových bylo mnohem víc.

Do branky se postavil Marcel Suchánek, ale již v čase 7:09 přepustil své místo Jakubovi Ratajovi. Vítkovice začaly katastrofálně a ve zmíněném čase za stavu 0:4 bylo prakticky po zápase. Trenéři si vzali oddechový čas a hra se zvedla.

Ve druhé třetině přidal sice nejdřív brněnský Kotlas pátou branku, pak se konečně radovaly i Vítkovice. Lukáš Veltšmíd uvolnil Lukáše Hájka a ten překonal brněnského Chrásta. Chrást ihned přepustil místo zkušenějšímu Bábíčkovi, ale těžko lze usuzovat, že to bylo z důvodu obdržené branky. Běžela právě 31.minuta a tak se brankáři Brna, zřejmě po domluvě ještě před utkáním, vyměnili. Zatímco v první třetině byl poměr střel 5:15, ve druhé již byly aktivnější domácí (8:6).

Ve třetí třetině se utkání v poklidu dohrálo. Na 6:1 pro Brno zvýšil krásným trefením žabky střelou po zemi Komínek. Pak se prosadil i štírek vítkovické sestavy Marek Matejčík. V poslední minutě ještě upravil výsledek Žůrek.

Vítkovice skončily ve čtvrtfinále Poháru ČFbU ve čtvrtfinále.

Vítkovice : Suchánek M. (8.Rataj)- Hubálek, Heczko, Barabáš, Sedlák- Jankulár Pa., Hájek, Juhaňák, Matúš, Tokoš, Mojžíšek, Sova, Veltšmíd, Matejčík.

Branky a nahrávky : 31. Hájek (Veltšmíd), 58. Matejčík (Hájek) – 1. Komínek (M. Koutný), 1. Veselý (Fabián), 7. M. Koutný (Kadlec), 8. Kočí (Fabián), 25. Kotlas (Jeski), 52. Komínek (M. Koutný), 60. Žůrek (M. Koutný)