Hodnocení sezony: Mladší žáci Tornádo

10. května 2011, CD

Tornádo prožilo rok s úsměvem na tváři. Za sezonou se ohlíží trenér Jakub Adámek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na začátku roku jsme si vytyčili cíl, že nás to společné získávání nových florbalových dovedností musí hlavně bavit. Myslím, že to se splnilo.

 

Ve zpětném pohledu si až říkám, že tréninků mohlo být více, protože bychom pak mohli udělat více zábavných věcí jako přáteláky Švédsko – Finsko nebo Česko – Japonsko. Hodina tréninku byla asi největším limitujícím faktorem. Navíc s nutností před i po posilovat s mantinely.

 

Za podstatné z celé sezóny považuju, že na klucích byla vidět radost z florbalu. Možná největší přínos pro některé bylo zjištění, že i gól po zemi platí a střelou na tribunu naopak žádný nedajíJ A že florbalka by měla mít jinou délku pro hráče extraligy a jinou pro mladšího žáka. Neplatí tedy rovnice čím delší hokejka, tím lepší hráč.

 

Na čem si myslím, že se musí dále zapracovat jsou základní dovednosti jako vedení míčku a přihrávka, kterou kluci poměrně zvládají v tréninku při cvičeních, ale stále se nám nedaří ji přenést do zápasu.

 

Co se výsledků týče, nejsem si zcela jist, kdo si je všechny pamatuje. Velmi těžko bych dával dohromady i umístění na jednotlivých turnajích. Do toho ještě Stupava Cup, Švýcarsko, Hranice, čeká nás Fat Pipe Cup. Ovšem myslím, že si všichni pamatují, že když se někam jelo, všichni hráli, hráli a hráli, nikdo nebyl mimo kolektiv. Snažili jsme se do hry zapojit vždy co nejvíce hráčů i brankářů. Na druhé straně jsme na konci sezóny v Hranicích zjistili, že ve srovnání s některými týmy budeme muset v budoucnu hodně přidat, abychom jim stačili.

 

Nebudu na tomto místě chválit jednotlivce, chtěl bych spíše poděkovat celému týmu za super rok a popřát jim všem hodně budoucích úspěchů, radost ze sportu a ať je florbal stále baví.

 

Tým mladších žáků Tornádo v sezóně 2010/2011 tvořili:

15 Adámek Tomáš
71 Babka Michal
9 Benčík Pavel
3 Děček Martin
13 Gattnar Rostislav
16 Goj Kryštof
10 Hoffman Jaromír
12 Hranický Jan
14 Huvar Adam
4 Jedlovec Daniel
19 Jordán Tomáš
5 Kašička Dalibor
8 Lukáč Jakub
1 Novosad Roman
20 Orálek Tomáš
21 Pastrňák Daniel

18 Přeček Dalibor
6 Říha Petr
11 Smrčka Jakub
17 Šimíček Kryštof
7 Vítek Benedikt
2 Zeman Radek
26 Zerzoň Štěpán