Hodnocení sezony: Starší žáci

17. května 2011, CD

Starší žáci letos skončili pouhý bod od zlata na druhém místě ligové tabulky. Za sezonou se ohlíží trenér Otto Sklenovský.

 

Sezonu 2010-2011 hodnotím jako úspěšnou.

Chtěl bych pochválit hráče za přístup k zápasům a tréninkům. Jsou ale i hráči, o kterých to říct nemůžu a dost mě to u nich překvapilo. Snažili jsme se zlepšit hru s míčkem, bojovnost a souhru všech hráčů.

Nejsem zastáncem statistik, protože si myslím, že herní projev celého mužstva je nad všechny statistiky a snažil jsem se to vštěpovat i hráčům. Hra, kde jsou vidět krásné akce, zodpovědné a rychlé vracení se a spolupráce všech na hřišti pro mě byla cennější něž výhra 15:0. Povedlo se nám získat skalp i soupeře, který nám dělá vždy velké problémy. Na konci jsme se radovali z druhého místa a fakt, že nám chyběl bod a mohli jsme postoupit na republikové mistrovství, mě utvrdilo v tom, že mužstvo pracovalo dle možností.

Na závěr bych chtěl popřát klukům kteří odchází do dorostu (Ozner, Jakubec, Kadela, Foltinek, Sklenovský, Krayzel, Adámek, Botek, Kasinec, Adam) mnoho úspěchů jak ve florbale tak i v životě.

Čekají nás ještě dva společné turnaje : Fatpipe cup 2011 a 8. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO TURNAJE PRAGUE GAMES  2011. Doufám, že zúročíme naše získané dovednosti a na turnajích se umístíme na předních místech.