Veteráni bodovali naplno

19. prosince 2011, VyR

Jednalo se o zatím nejúspěšnější turnaj, protože obě družstva získala plný počet bodů, 12 celkem.

S.K.  P.E.M.A. BBC Opava B - 1.SC WOOW Vítkovice B   0:10 (0:5, 0:2, 0:3)

 

        Vítkovické Béčko hrálo odvetu z minulého týdne s Béčkem Opavy a opět jim nasázeli desítku a oproti minulému týdnu s nulou na svém kontě. V první části hry se gólově zapsali dvakrát Michal Jánoš, dvakrát Michal Rohel a Petr Šmerda. Ve druhé třetině přidali zářez na pažbu Jan Vavrečka a Petr Tomeček. V poslední části hry skóroval Jaroslav Střondala a hattrickem zakončili zápas Michal Jánoš i Michal Rohel. Přesně v polovině zápasu vystřídal Jana Macečka, který usnul v brance Martin Čépe.

 

1.SC WOOW Vítkovice - 1.MVIL Ostarva   3:0 (1:0, 0:0, 2:0)

 

      Vítkovické Áčko nastoupilo k prvnímu utkání s Mužstvem Vladimíra Ilíče Lenina s nezvykle plnou lavičkou (opět s Blankou v mužstvu) a  vědomím, že umí zahrát i na ty nejlepší družstva viz. zápas z předposledního turnaje, kdy na naše „prestižáky“ z B-týmu uhráli remízu. Abych nesnižoval kvality soupeře, tak je namístě sdělit, že hrál velmi kompaktně a Vítkovičtí veteráni velmi dlouho a těžce hledali cestu betonovou obranou. V první třetině vyvezl a zakončil Pavel Obrusník a poté až ve třetí třetině uspěl nejdříve velký Pepa Pavlík a při power-play v posledních sekundách utkání dotlačil míček směřující do sítě Marek Kováčik.

 

1.SC WOOW Vítkovice B - FBC Tigers Poruba   8:1 (2:0, 3:0, 3:1)

 

      Ke svému druhému utkání na turnaji nastoupilo Vítkovické Béčko proti porubákům, kteří minulý týden vyškolili A-tým Vítkovic. I vlivem videa z tohoto utkání, které jsme v dobré víře, zcela zdarma a hlavně rádi kolegům poskytli, byli na zápas samotný řádně připraveni. V první třetině se zatím zastřelovali Michalové Jánoš a Rohel. Ve druhé části hry byli úspěšní Petrové Šmerda a Tomeček a opět i Michal Rohel. V závěru však nejdříve inkasovali po fatální rozehrávce nejmenovaného beka, jehož iniciály jsou P.K., ale to byl jediný úspěch Tigers a dále již skórovali jenom hráči Vítkovic a sice Jan Vavrečka, Petr Šmerda a Michal Rohel přidal svůj dnešní již druhý hattrick. Zajímavostí jsou dva body golmána Jana Macečka, které si připsal za dvě asistence.

 

S.K.  P.E.M.A.  BBC Opava A – 1.SC WOOW Vítkovice   2:3  (1:1, 1:2, 0:0)

 

      Ke druhému utkání nastoupilo Vítkovické Áčko proti Áčku Opavy. K zápasu jsme nastoupili s tím, že nemáme co ztratit. Buď vyhrajeme a Přéma bude naštvaný, že prohrál nebo prohrajeme a Přéma bude naštvaný, že o málo branek. Ze začátku Přéma z Opavy laškoval s různými spoluhráči, ale poměrně zakrátko se dostal, tam kam chtěl, do své obvyklé zápasové nálady. První rozehrávka před naší brankou, Hrdina mimo, přesné zakončení a už jsme se vezli. Naši zástavu pak vyzdvihnul sám kapitán Tomáš Mitura, který zanedlouho vyrovnal. Na začátku druhé třetiny opět uklidnil Tomáš Mitura vedoucí brankou. V průběhu druhé třetiny jsme museli čelit i oslabení, do kterého nás dostal Láďa Gaňa, další přispěvatel do prasátka hanby. Na rozdíl dvou branek zvyšoval Marek Kováčik, ale netrvalo dlouho a soupeř opět snížil. To však bylo vše a ve třetí třetině jsme výsledek udrželi i s přeskupením útoků, protože náhle onemocněl Rosťa Michalík.

 

Sestava Áčka:

12-Tomáš Veltšmíd (G), 2-Ladislav Gaňa, 3-Josef Pavlík, 8-Libor Robenek, 10-Pavel Obrusník, 13-Lubomír Šebesta, 20-Tomáš Mitura (C), 22-Aleš Gruner, 33-Rostislav Michalík, 47-Radim Vykopal, 70-Miroslav Kníchal, 73-Marek Kováčik, 95-Antonín Gárlík

Trenér: Aleš Gruner

Vedoucí: Miroslav Kníchal, Miroslav Solanský

 

Sestava Béčka:

30-Jan Maceček (G), 1-Martin Čépe (G), 5-Patrik Kubečka, 6-Tomáš Matlenga, 10-Michal Jánoš,

11-Martin Trojan (C), 13-Michal Rohel, 14-Roman Labský, 15-Petr Tomeček, 16-Jan Krupička,

17-Petr Šmerda, 18-Marcel Ferda, 20-Jan Vavrečka, 70-Jaroslav Střondala

Trenér:---

Vedoucí: Petr Šmerda

                                                                                                                         

Na výslovné přání pánů Šmerdy a Vavrečky dodávám, že:

Petr Šmerda si za oba zápasy připsal 3+4 body, zatímco Jan Vavrečka 2+4 body.

 

 

Zápis z turnaje: Radim Vykopal