WOOW VÍTKOVICE mladší žáci – Tornádo 26.2.2012

29. února 2012, Tomaz

V dalším turnaji vyzkoušeli mladší žáci Tornáda prostředí v nafukovací hale FAT PIPE Arény v Ostravě - Muglinově.

První zápas nás čekal až v 9.40, což jistě vyhovovalo jak mladším, tak i starším nepřátelům brzkého vstávání. Taktéž prostředí uvnitř haly bylo tentokráte teplotně velice přijatelné. První zápas proti Partnerům z Českého Těšína byl příjemným startem do turnaje a skončil naším vítězstvím v poměru 6:4.

 

V zápase proti domácímu FBC ČPP Remedicum Ostrava černí ovšem v bílých dresech naši kluci skóre ještě navýšili na celkových 7:4 a opět předvedli velice solidní výkon.

 

V zápase proti FbK Horní Suchá si naši hráči vybrali dosti střelecké smůly. Celý zápas soupeře tlačili, leč ne a ne vstřelit gól. Jak bývá zvykem, nakonec jsme inkasovali celkem náhodnou branku, ale ani to kluky nepoložilo a snažili se dále o aktivní a útočnou hru. Možná, že se trochu zalekli jména na dresu soupeřova brankáře, které bylo Hašek. Ovšem cca 30 sekund před koncem se přece jen podařilo vyrovnat a tak zápas skončil spravedlivou remízou.

 

V posledním zápase se SFK TJ Slovan Havířov bílí šlo prakticky o první místo v turnaji, hráči Havířova byli dosud stoprocentní. Zápas byl velmi dramatický a vyrovnaný, ale nakonec se z vítězství 5:3 radovali hráči Havířova, kteří nakonec celý turnaj zaslouženě vyhráli.

 

Tyto výsledky našim hráčům nakonec přinesly velice pěkné celkové druhé místo, za což byli odměněni sladkostmi a pohárem. Celkově lze říci, že na celém týmu od brankářů po útočníky je vidět značný progres od začátku sezóny a že řada akcí již opravdu vypadá jako promyšlená hra hráčů s hlavami nahoře. Určitě se zde také projevuje po střídání trenérů zkraje sezóny i pečlivá práce Davida Hory.

 

 

 

 

Mazurek st.