Nominace juniorů na únorové soustředění

25. ledna 2005, ČFbU

1. SC SSK Vítkovice 2.3 kBPo delší reprezentační pauze se sejde florbalová reprezentace juniorů na únorovém soustředění v Jedovnicích. Jedná se o první akci v letošním roce, ale také o první akci od zářijových přípravných zápasů s reprezentací Polska v Ostravě.

Po delší reprezentační pauze se sejde florbalová reprezentace juniorů na únorovém soustředění v Jedovnicích. Jedná se o první akci v letošním roce, ale také o první akci od zářijových přípravných zápasů s reprezentací Polska v Ostravě.
Soustředění začne již v pátek a reprezentanti absolvují 3 tréninkové jednotky, přičemž v neděli bude celá akce ukončena přípravným zápasem s některým z okolních týmů.

Nominace na únorové soustředění
Brankáři:
Lukáš Bábíček (Bulldogs Brno), David Rytych (SSK Future), Marcel Suchánek (FBC Ostrava), Vojtěch Wilczek (FBC Ostrava)
Obránci: Pavel Brus (1.SC SSK Vítkovice), Marek Deutsch (Tatran Střešovice), Aleš Hlavička (Tatran Střešovice), Jakub Majer (Tatran Střešovice), Vladimír Nevrkla (FBC Liberec), Tomáš Pavla (Bulldogs Brno), Tomáš Rumíšek (Torpedo Havířov), Petr Řičičář (TJ MEZ Vsetín)
Útočníci: Štefan Furdan (Bulldogs Brno), David Hauser (SC Hattrick Brno), Lukáš Jurčík (Torpedo Havířov), Adam Levit (1.SC SSK Vítkovice), Michal Pisarovič (Bulldogs Brno), Tomáš Sláma (Tatran Střešovice), Milan Tomašík (1.SC SSK Vítkovice), Karel Ťopek (Panthers Otrokovice), Jiří Vašíček (FBC Ostrava), Tomáš Vávra (Tatran Střešovice), Michal Vrtiška (SSK Future), Martin Zozulák (TJ Sokol Pardubice I).
Náhradníci: Radek Dohnal (1.SC SSK Vítkovice), Radim Křenek (FBC Liberec), Jakub Noha (TJ Sokol Královské Vinohrady)