Ženy zahájily letní přípravu

05. června 2012, redakce

Letní příprava žen odstartovala a nabírá na obrátkách. Tým polyká pestré tréninkové dávky a když píle hráčkám vydrží, měl by být na sezónu nebývale připraven.

Tréninková skupina žen a juniorek se již třetí týden potí v přípravě. Pro letošní rok zvolili trenéři přípravu velmi pestrou, která by měla posunout fyzické předpoklady hráček do top úrovně.

      V pondělních tréninkových dávkách pod vedením Dušana Dudeška rozvíjí holky svou kondici v tělocvičnách na Základní škole Nádražní, čímž jí zároveň děkujeme za umožnění těchto tréninkových jednotek.

       Ve středu probíhají speciální tréninkové jednotky v aerobní zóně v centru funkčního tréninku a aerobních aktivit Energy Fit Ostrava (www.energyfit.cz). Přípravu zde vede Mgr. Ladislav Majkus, profesionální hokejový trenér dříve spolupracující s americkým týmem North Park Hockey Association, českou Spartou Prahu a HC Kladno, či známou tréninkovou skupinou Mariana Jelínka.

       V pátky pak děvčata využívají čerstvého vzduchu v běžeckém areálu Bělský les.

Letní přípravu vítkovického týmu žen podporuje společnost PATIO INVEST s.r.o., společnost zabývající se pronájmem nemovitostí. DĚKUJEME!