V Pelhřimově se uskuteční turnaj regionálních výběrů

04. května 2006, CD

Ti nejlepší z mladších žáků, starších žáků a dorostenců z jednotlivých florbalových regionů ČR budou proti sobě od 6.května bojovat v Pelhřimově.

   V sobotu 6.května vypukne soutěž starších žáků. V soupisce "all stars" severní Moravy jsou Vítkovice zastoupeny hned pětinásobně.

   Náš region budou reprezentovat Vojtěch VLČEK, Oldřich SOVA, Lukáš RYCHLÝ, Vít HRUBÝ a Patrik SUCHÁNEK. Půlka trenérského dua je navíc také z Vítkovic v podobě Radomíra MRÁZKA. Na bližší profily hráčů se můžete podívat zde.

   V neděli 7.kětna se rozběhne i soutěž dorostenců. Na soupisce SM figurují tito Vítkovičtí: Vít SCHULMEISTER, Jan KOMÍNEK, Jan JELÍNEK, Tomáš KOHÚT a Jan ZINDULKA. Na bližší profily hráčů se můžete podívat zde.

   Následující víkend změří síly i mladší žáci. Vítkovický trenér Radim SEDLÁK nominoval i pět svých svěřenců. Jsou jimi Petr JANKULÁR, Jan SEDLÁK, Lukáš VELTŠMÍD, Marek ŠMÍDA, Jakub HUBÁLEK. Na bližší profily hráčů se můžete podívat zde.

   Více informací o turnajích regionálních výběrů naleznete na oficiálních webových stránkách Regionálních výběrů ve florbalu.