Vítkovický průvodce Czech Openem 1

06. srpna 2012, CD

Pro vítkovického florbalového fanouška, který se zajímá především o dění v elitním mužském týmu, přinášíme průvodce po prvních dvou dnech dvacátého Czech Openu.

16.8. 9:40 Vršovice
Junioři
1. SC WOOW Vítkovice - x3m team SSK Future
Czech Open začnou junioři v atraktivním souboji s velkým rivalem SSK Future. Utkání začíná něco před desátou ve Vršovicích.


16.8. 12:00 Podvinný Mlýn
Muži Elita
1. SC WOOW Vítkovice - SV Wiler-Ersigen (SUI)
Ostrý start mužů do turnaje! Vítkovice čekají hned na začátku dlouholetí švýcarští šampioni. Loni je Vítkovice na tomto turnaji ale dokázaly přehrát!


16.8. 13:00 Podvinný Mlýn
Muži Elita
FBC ČPP Remedicum Ostrava - IBK Dalen (SWE)
Na hale se po vítkovickém vstupu v elitě mužů vyplatí zůstat. Na hřiště totiž přichází loňský vítěz turnaje IBK Dalen i s Milanem Tomašíkem v sestavě. První překážkou v turnaji bude pro švédského vicemistra ostravské Remedicum.


16.8. 16:00 Vinohrady
Muži Elita
Grasshopper Club Zürich (SUI) - TJ JM Pedro Perez Chodov
Pauza na oběd a jede se dál. Ve 4 hodiny odpoledne bude možnost na Vinohradech vysledovat, jak se Pavel Brus sžívá s novým týmem. V létě podepsal švýcarským kobylkám z Zürichu. Proti němu bude stát ambiciózní Pedro Peréz Chodov.


16.8. 17:00 Vinohrady
Muži Elita
Tapanilan Erä (FIN) - 1. SC WOOW Vítkovice
Jestliže start byl pro vítkovické áčko ostrý, tak pokračování v turnaji nebude o nic lehčí. Je tu pro vítkovické nepříjemný soupeř z Finska. Podaří se napotřetí proti Tapanilanu Erä bodovat?

 


17.8. 9:40 Vinohrady
Muži Elita
Torpedo Havířov - 1. SC WOOW Vítkovice
Jdeme do pátku. Moravskoslezský souboj skupiny B mezi Vítkovic s Havířovem je naplánován na časné ráno. Vítkovice budou v souboji favoritem.


17.8. 10:40 Vinohrady
Muži Elita
Nokian KrP (FIN) - FBC ČPP Remedicum Ostrava
Z haly neodcházejte. Dlouholetá opora zadních řad Vítkovic Jan Jelínek letos zamířil na sever do Finska a nahradil v Nokianu KrP Pavla Bruse. Jeho první představení v novém dresu můžete shlédnout v souboji s Remedicem.


17.8. 13:40 Hamr III
Junioři
itelligence Bulldogs Brno - 1. SC WOOW Vítkovice
Na komplexu čtyř hal na Hamru Braník pak ještě stihnete závěrečný zápas skupiny juniorů s Brnem. Ovšem to jen v případě, že muži Vítkovic skončí ve skupině na třetím místě. Jinak byste si neměli nechat ujít jejich boje o postup do dalších fází turnaje. Vyhrají-li svou základní skupinu, budou hrát již ve 14h na Podvinném Mlýně první zápas skupiny osmifinálové. Půjdou-li z druhého místa, nastoupí tamtéž o hodinu později. Třetí místo znamená souboj v pavouku barážového play-off a zápas v 16:10 na Vinohradech. Poslední místo zápas v 15h tamtéž.

 

Dále pak je již záhodno sledovat aktuální výsledky a rozpis utkání.