Vítkovický průvodce Czech Openem 2

06. srpna 2012, CD

A nyní trošku jiný průvodce. Chcete stihnout shlédnout na turnaji všechny vítkovické týmy? Bude to fuška, je jich celkem pět! Co to udělat třeba takhle...

16.8. 8:20 ČVUT
Ženy
1. SC WOOW Vítkovice - ETV Hamburg Selection (GER)
Jako úplně první vstoupí do turnaje vítkovické ženy v neelitní kategorii. Tým složený z vítkovických nadějí prověří něměcký výběr z Hamburgu.


16.8. 12:00 Jižní Sportovní
Ženy Elita
1. SC WOOW Vítkovice - Burgdorf Wizards (SUI)
Pokračujeme ženami. Těžké utkání čeká vítkovický A-tým v elitní kategorii proti Švýcarkám Burgdorf Wizards, za které hraje také ex-vítkovická Zuzana Švrčková.


16.8. 14:00 Zelený Pruh
Muži
1. SC WOOW Vítkovice Mustang - USV Saalebiber Halle (GER)
Do turnaje vstoupí jako poslední z vítkovických týmů Mustangové. Jejich prvním soupeřem ve skupině bude něměcký tým Saalebiber Hale. Z Chodova by měla hodina na přesun stačit.


16.8. 17:00 Vinohrady
Muži Elita
Tapanilan Erä (FIN) - 1. SC WOOW Vítkovice
A nesmíme zapomenout na nejprestižnější kategorii, mužskou elitu. Jako vrchol dne si dáme českofinský souboj Vítkovice-Tapanilan Erä.

 

 

17.8. 8:40 Děkanka
Muži
Olofströms IBK (SWE) - 1. SC WOOW Vítkovice Mustang
Mustangové si budou muset přivstat a pokud je toužíte vidět opět, tak vy také. Již v 8:40 uzavírají pouť skupinou v souboji se Švédy Olofströms IBK.


17.8. 10:40 Tatran
Ženy Elita
Sportlife IBK (SWE) - 1. SC WOOW Vítkovice
Ženy v elitě zakončí skupinu rovněž se švédským soupeřem. Krátce před jedenáctou v tatranské stodole střetnou se Sportlife IBK.


17.8. 13:40 Hamr III
Junioři
Intelligence Bulldogs Brno - 1. SC WOOW Vítkovice
Poslední, komu budete fandit, budou vítkovičtí junioři. Ti po souboji s Future a ruským Teknikem Navashino zakončí skupinu soubojem s Buldoky z Brna.


A dále pak podle toho, kdo kam postoupí a nepostoupí, to už je na Vás...