Vítkovické ženy mají za sebou soustředění

29. srpna 2012, redakce

Ženy Vítkovic absolvovaly soustředění v Mikulovicích v Jeseníkách, kde nalezly azyl v Hotelu u Jelena a místním sportovním areálu. Během těchto tří dnů finišovaly s přípravami na sezónu.

 

      „Soustředění, myslím, splnilo svůj účel. Cílem bylo zapracovat a zautomatizovat některé postupy v rozehrávce. Tým přeci jen prodělal přes léto několik změn a ikdyž herní stránka na Czech Openu vypadala nadějně, bylo třeba dále na detailech pracovat a navíc chceme hru posunovat stále dopředu a v minulosti k těmto vyloženě taktickým věcem nebyl až tolik prostor, který jsme tentokrát měli,“ řekl trenér žen Jiří Velecký k zaměření samotného soustředění a dodal: „Absolvovaly jsme šest herních tréninků, trošku nám zkomplikovalo situaci, že jsme nebyli zcela kompletní, na druhou stranu pracujeme s širším a vyrovnaným kádrem a hráčky po taktické stránce odvedly slušnou práci a snad natrénované věci přeneseme do sezóny, kde na nich budeme dále pracovat.“

       Samotné soustředění v příjemném areálu Hotelu u Jelena pak nebylo jen o herním umění, ale proběhla i řada teambuldingových akcí. „Ty si vzaly pod patronát samotné holky a myslím, že se jim nadmíru povedly. Ale v kůži nováčků v týmu bych tedy být nechtěl. Na druhou stranu před jejich společným úkolem, divadelní scénkou, smekám. Ta byla parádní.“ dodal žertem Velecký.

       „Rozhodně je třeba poděkovat našim partnerům z řad Hotelu u Jelena a autodopravy Zbyněk Stříbrný, bez kterých by nemohlo soustředění takhle bezvadně proběhnout,“ ocenil dále podporu sponzorů trenér žen.

 

Soustředění vítkovických žen podpořili Hotel u Jelena Mikulovice a autodoprava Zbyněk Stříbrný.