Bitva o krále Ostravy

21. prosince 2012, CD

Chystá se další velké derby. Vítkovice jedou den po vánočních svátcích "dálku" na Sarezu na Hrušovské ulici k derby s Remedicem. Televizní zápas bude ohromně zajímavý, už jen pro to, že se na obou stranách objeví velmi zajímavé posily!

V dresu Remedica se zřejmě poprvé po dlouhé hráčské pauze představí rozhodčí Ondřej Vašíček. Ten po mnohaleté úspěšné spolupráci ztratil svého kolegu Marka Nováčka a klesl na rozhodcovskou licenci B, proto extraligové pauzy využil k velkému comebacku! Z SSK Future se vrátil Jan Daniš, který již nastoupil minulý týden na Spartě. S týmem opět trénuje Vít Schulmeister!

Na vítkovické straně je tu další velký návrat. Po třech a půl letech se do extraligy vrací reprezentant Tomáš Sladký. Sice doléčuje lehké nachlazení, ale v zápase proti městskému rivalovi by neměl chybět.

Vítkovice představí i další dvě posily. Z Remedica přestupuje vysoký obránce Jan Jastřembský, který by měl pomoci vyztužit zadní řady, ofenzivu posílí šikovný útočník Přerova Filip Hrabal. Jastřembský, hráč MVILu Ostrava, již ve Vítkovicích působil. S juniorským týmem má bronzovou medaili ze sezony 2009/10. Pak hrál dvě sezony za SSK Future, letos chvíli za Remedicum. Hrabal má za sebou jeden a půl sezony v Remedicu, za které hrával extraligu ještě letos. Oba hráči tak mají o speciální motivaci na tento zápas postaráno.

Ale městská derby Vítkovic s FBC Ostrava měla obrovský náboj vždy a vždy mít budou. Speciální motivaci netřeba. Utkání začíná ve čtvrtek 27.12.2012 v 18:00.

Ondřej Vašíček a Filip Heczko se stali hlavními protagonisty povedené zápasové upoutávky. S boxerskými rukavicemi ve strhujícím klipu zvou na jistě strhující zápas!

Pozvánka na zápas:

https://www.youtube.com/watch?v=oy-eZRM6BGY