Letní soustředění Odry – část první

03. července 2013, Vlaďka Zoubková

Florbalové soustředění naší mládeže se po velkém úspěchu z loňska opět koná v oblíbeném letovisku Odry.

Prvního turnusu se účastní převážně kategorie starších a mladších žáků, jedoucí příští týden na turnaj Prague Games, doplněných několika menšími dětmi z přípravky. Všech 45 dětí bylo rozděleno do tří skupin, pravidelně se střídajících ve sportovní hale, venkovním hřišti nebo tělocvičně (za nepříznivého počasí ). Tu jsme využili hned v neděli odpoledne po příjezdu, večer se šlo vyzkoušet zdejší povrch v krásné, nově postavené sportovní hale. Před večerkou děti koukly na jeden díl Okresního přeboru a šlo se do hajan.

      V pondělí se počasí umoudřilo, a proto jsme využili venkovních hřišť přilehlé školy. Děti se ve skupinách střídali při kondiční přípravě, individuální technice v hale s florbalkou a došlo i na oddech v podobě míčových her. Zatrénovat si s dětmi přijeli také kluci A týmu Vítkovic Lukáš Hájek s Honzou Šebestou, první dva dny se dětem věnoval také Honza Kubečka. Dnes po celodenním programu na děti čekaly dvě sympatické masérky, které je pod dohledem trenérů pečlivě namasírovaly. Na ně zase bedlivým okem dohlížela naše trenérka, jediná v mužském kolektivu J Někteří dobrovolníci poté navštívili také saunu.

      Zájemcům je k dispozici také Kadeřnictví Pála, kde trenér Vašek zkrášluje děti podle přání J. Příprava na Prague Games není jen o tréninku, ale také tradičních rituálech, jako jsou stejné účesy a odstíny vlasů ( samozřejmě za souhlasu rodičů ).

      Ve středu nás za slunečného počasí čeká návštěva místního koupaliště, zumba a večer táborák.

      Všichni si soustředění užíváme bez úrazů a nemocí, děti za přísného dohledu Otty Sklenovského pěkně papají - s plným talířem nikdo neprojde, včetně extraligových hráčů J.

 

Zdravíme rodiče a kamarády, a posíláme pár fotografií!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               pro 1. SC WOOW Vítkovice  Vlaďka Zoubková, Odry