Los turnaje Czech Open: Své soupeřé znají již také junioři a ženské týmy

26. července 2013, redakce

Prestižní pražský letní turnaj Czech Open zveřejnil další část losu a své soupeře se tak dozvěděli junioři, juniorky i ženský tým hysterky.

 Junioři narazí v základní skupině tohoto populárního letního turnaje na jejich stejně staré kolegy z TJ JM Chodov, dále na tým TJ Centropen Dačice a pak také na juniorku pražského oddílu DDM Wizards.

 Juniorky nastoupí na turnaji Czech Open v kategorii žen a čeká je poměrně tvrdá konfrontace se soupeřkami již v základní skupině. Narazí totiž na dva celky, které v loňské sezoně působily v extralize žen! Jednak na tým Tatranu Střešovice a pak také na FBC United České Budějovice, které sice nakonec z extraligové soutěže sestoupily, k favoritkám skupiny však budou patřit zcela jistě. Posledním na koho juniorky ve skupině narazí bude německý výběr Best of West.

 V kategorii žen se představí také vítkovické "hysterky", výběr především z hráčů prvoligového béčka. Ty narazí ve skupině na hráčky FBC Písek, juniorky pražského týmu Elite Praha a v zahraniční konfrontaci na slovenský výběr Rum Kokosky.