Ptejte se: Jakub Hubálek

12. listopadu 2014, Zuzana Košťálová

Vaše fanouškovské hlasování o offline rozhovor vyhrál Jakub HUBÁLEK. Budete mít tak možnost mu klást vaše dotazy do 19. 11. 2014.

Jakub Hubálek je dvaadvacetiletý odchovanec vítkovického týmu. V A-týmu mužů se poprvé tento obránce objevil ještě jako junior v sezóně 2010/2011. Od této doby pravidelně nastupuje k ligovým i pohárovým zápasům mužského „Áčka“.

V loňské mistrovské sezóně nastoupil Hubálek k 35 zápasům AutoCont extraligy. V nich si připsal deset gólů a sedmnáct asistencí. Účastnil se i dvou utkání Poháru České pojišťovny, kde vstřelil jednu branku a na jednu přihrál.


Zleva: Lukáš Řezanina, Jakub Hubálek, Lukáš Hájek
foto: Vlaďka Zoubková

Letos se hráči s číslem 55 také nedaří vůbec špatně. Z devíti odehraných zápasů extraligy si připsal celkem dvanáct bodů za šest gólů a stejný počet asistencí. Obsazuje druhou příčku kanadského bodování Vítkovic a na prvního snajpra Hájka ztrácí osm bodů.


Jakub Hubálek v zápase s Chodovem
foto: Vlaďka Zoubková

Zajímají vás další informace o Jakubovi? A nejen třeba z toho florbalového prostředí? Využijte tuto příležitost a zeptejte se vítkovického obránce, na co vás napadne. Na offline rozhovor můžete přejít zde. Anebo přes hlavní horní menu Kontakty - Ptejte se.

Otázky můžete klást do 19. 11. 2014. Poté vám na ně Jakub odpoví.