Vyzpovídali jste Jakuba Hubálka

20. listopadu 2014, Zuzana Košťálová

Od 12. 11. do 19. 11. jste měli možnost klást Jakubovi jakékoliv otázky v offline rozhovoru. A úplně všechny Vaše dotazy již Jakub zodpověděl.

Jakub Hubálek #55

Post: obránce
Narozen: 13.4.1992
Výška: 173 cm
Váha: 61 kg
Hůl: pravá

Kladli jste nejrůznější otázky z mnoha kategorií a Jakub nevynechal ani jednu. Hodně vás zajímalo, jestli tento vítkovický obránce zůstane v týmu i pro nadcházející sezónu. Jakub hraje florbal již od svých osmi let a rád by zkusil v budoucnu také angažmá v jiném týmu. Prozradil také, jakou dělá práci. A od vítkovického týmu to nemá daleko.


Hodně jste se ptali na uplynulý Kemp Snov, kterého se obránce s číslem 55 zúčastnil. A odpověděl i na otázku, jestli se objeví na dalším tomto kempu. Kromě florbalu a práce se Jakub věnuje také studiu na Ostravské univerzitě, kde studuje pedagogiku se zaměřením na předměty občanská nauka a tělesná výchova. V letošním školním roce by také měl ukončit své bakalářské studium.


Jakub Hubálek proti Chodovu
foto: Vlaďka Zoubková

Nechybí ani zmínka o tom, s kým si Jakub rozumí z týmu nejvíce a zda-li je romantik nebo rebel. A pro všechny fanynky tohoto dvaadvacetiletého obránce je zodpovězena také otázka, jestli má přítelkyni nebo jaké jídlo má nejraději. Objevilo se dokonce jedno vyznání lásky!

Na offline rozhovor s odpověďmi můžete přejít před odkaz zde. Anebo přes hlavní horní menu „Kontakty“ -> „Ptejte se".