Vinohrady si odvezly pořádný příděl

07. prosince 2015, Redakce

Vítkovičtí muži si v dalším superligovém zápase opět zastříleli, vyhráli 11:4.

Znovu si pořádně zastříleli, dali zapomenout na první vzájemný zápas a připsali si do tabulky další tři body. Muži Vítkovic zdolali ve 13. superligovém kole Vinohrady vysoko 11:4 a dosáhli nejvýraznějšího vítězství ze všech víkendových zápasů nejvyšší soutěže.

Vítkovice, v jejichž brance zaskočil za týmovou jedničku Lukáše Součka jeho první náhradník Dominik Lupták, o sedmém sezonním vítězství rozhodly v podstatě za sedmnáct minut. V nich si vybudovaly třígólový náskok, který pak až do posledního hvizdu bratří Sojkových v poklidu zvyšovali.

Pod vysoké vítězství se nejvýrazněji podepsali dvougóloví Jakub Hubálek, Jan Jastřembský a Jan Šebesta (zaznamenal ještě přihrávku na pátý gól v utkání, který vstřelil Jakub Vilím), ovšem hvězdou zápasu byl nakonec Marek Švajný, jenž ke gólu na 1:0 přidal ještě dvě asistence.

Příští zápas odehrají vítkovičtí muži na půdě Mladé Boleslavi, jeden ze šlágrů 14. kola začíná v úterý 15. prosince v 18.10 hodin, přímý televizní přenos vysílá kanál ČT sport.

Pavel Brus (trenér Vítkovic): „Nepříliš přesný výkon zapříčiněný častým točením sestavy, které bylo zapříčiněno zraněními a malými šrámy. Na góly se stále neskutečně nadřeme, vzhledem k situacím, které si vypracováváme. Děkuji soupeři, že se snažil hrát florbal.“