Vítkovice zavítají na hřiště Panterů

22. ledna 2016, CD

Po pohárové euforii se Vítkovice opět koncentrují na Superligu. V rámci 19.kola jedou na horkou půdu Otrokovic.

Čtyři kola před koncem základní části se oba týmy nacházejí tak blízko a přece tak daleko od sebe. Oba jsou momentálně v pásmu soupeřů pro výběr na čtvrtfinále. Ale zatímco Vítkovice jsou páté a lehce pošilhávají po první čtyřce, Otrokovice postupovou osmičku uzavírají. Byť tedy mají na deváté FBC Ostrava luxusní náskok devíti bodů, play-off jisté ještě nemají. Zlomové pro ně může být vítězství v posledním kole doma právě nad dotírajícími Ostravany 5:3.


Vítkovice po strhujícím výkonu ve třetí třetině otočily finále českého poháru proti Mladé Boleslavi, tento zápas se vklínil mezi dva relativně lehčí superligové zápasy. Posledně doma porazily v relativním klidu posledního nováčka z Litvínova vysoko 11:3 a dostaly se na pátou příčku před Bohemians, kteří prohráli pražské derby s Tatranem (3:4). Nyní jedou na hřiště Otrokovic.


Vítkovice se s Otrokovicemi střetly letos doma ve 2.kole Superligy a vyšly ze vzájemného souboje jako jasní vítězové po výsledku 8:0. Na hřišti Panterů to již ale tak jasné nebývá. Domácí jsou hnáni vynikajícími fanoušky, kteří jsou jejich šestým hráčem v poli.


Utkání Otrokovice-Vítkovice začíná v sobotu 23.1.2016 v 19:00 hodin v hale SH Štěrkoviště Otrokovice.