Zástupci statutárního města Ostrava ocenili vítkovický florbal

16. května 2016, Klub

Hráčky a hráči se setkali s náměstky Zbyňkem Pražákem a Martinem Štěpánkem

Představitelé statutárního města Ostrava ocenili úspěšnou sezonu v podání elitních týmů florbalových Vítkovic. Minulý čtvrtek přijali a ocenili zástupce obou týmů náměstci primátora Tomáše Macury Zbyněk Pražák a Martin Štěpánek.

Pražák má na magistrátu na starosti Odbor kultury a volnočasových aktivit, jeho kolega Štěpánek zase Odbor školství a sportu a vidět jste jej mohli už na ženském světovém šampionátu v roce 2013, kde plnil roli jednoho z ceremoniářů.

Připomeňme, že vítkovické ženy získaly po dvou letech opět titul, když v Superfinále porazily po nájezdech tehdy úřadující mistryně z Chodova, muži Chodovu v Superfinále podlehli 4:5 a získali stříbrné medaile, na druhou stranu v lednu získali Pohár České pojišťovny.

Před ženami bude další výzva k úspěšné reprezentaci města Ostrava stát již na přelomu září a října. Tehdy se představí ve švédském Borås na Champions Cupu 2016. Asi není třeba připomínat, že jejich premiérová účast na tomto turnaji skončila před dvěma lety historickým postupem do finále.