Vítkovice olympijské! Přijďte na exhibice do Olympijského parku

03. srpna 2016, Tisková zpráva

Také Vítkovice se dočkají svých Open Air zápasů pod širým nebem!

Letní olympijské hry 2016 se sice odehrají až v dalekém brazilském Riu de Janeiro, je ale zřejmé, že přitáhnou pozornost miliard obyčejných sportovních fanoušků.

Fanoušci z Ostravy se mohou střetávat také v ostravském Olympijském parku, který vyroste na Černé Louce. A mimo jiných zajímavých věcí tam uvidí také něco, co v minulých dnech pořádně rozvířilo vodu v českém florbalovém rybníce.

A to florbal pod širým nebem. Přičemž nebudou muset čekat až do poloviny září, kdy se odehrají extraligové zápasy mezi Bohemians a Chodovem, ale už 6. srpna se proti sobě postaví vítkovičtí florbalisté a hokejisté, o dva týdny později pak uvidí speciální exhibici vítkovických smíšených celků.

Proti sobě se tak v prvním utkání postaví florbaloví borci jako Souček, Jastřembský, Hájek nebo Švajný a hokejoví pořízci typu Patrika Bartošáka, Jana Výtiska nebo Ondřeje Romana s Rostislavem Oleszem.

Ve druhém případě už do bojů naskočí také vítkovické ženy, včetně kapitánky Denisy Ferenčíkové, návratilkyně Denisy Ratajové nebo čerstvé akademické medailistky Ivany Šupákové.

Neváhejte a doražte na Černou louku!