Všestranný sport pro děti z Vítkovic!

04. října 2016, Vlaďka Zoubková

Děti potřebují alespoň hodinu aktivního pohybu denně. Jak na to?

Florbal je pro děti obrovským přínosem. Rozvíjí jejich pohybové nadání, správně se tvoří svaly a kosti, získávají disciplínu a nové kamarády. Bohužel je však florbal jednostranný a dlouhodobě zatěžuje organismus pouze jedním způsobem. Stejně to má i hokej, fotbal, házená a další populární sporty. To u dětí často vyvolává vývojové vady jako je skolióza a bolesti kloubů. Jak tohle řešit a dítě nechat správně růst?

Děti potřebují alespoň hodinu aktivního pohybu denně. Chodí na tréninky s týmem, to je jasné. Tréninky však nejsou každý den. A tělocvik ve škole... pro děti buď čistě zaměřený na sport nebo jen na omezené základy gymnastiky. Pro pro Vaše děti Pavel Brus, trenér mužského Áčka a Juniorů připravil projekt sport-detem.cz

Program je rozdělený na děti 7 – 11 let a 11 – 16 let. Cvičení probíhá každý všední den. Nezáleží, které dny mají Vaše děti trénink. Přijdou, když mají volný den. Na hodině děti pod vedením Pavla dělají kompenzační cvičení, což je všestranné protahování a cviky, zpevňují tzv. core, tedy sílu hlubokého svalstva, rozvíjí koordinaci a rychlost. Vše je formou zábavných her a promyšleného programu, který děti baví. Hrají si a zároveň všestranně rozvíjí své tělo!

Rezervovat cvičení pro své dítě můžete snadno a rychle online na stránkách www.sport-detem.cz. Běžná cena za hodinu je 100 Kč. Pro všechny hráče a hráčky z Vítkovic je cena jen 80 Kč za hodinu. Registrace je na jedno kliknutí přes Facebook nebo Google účet a můžete začít!

Na všechny se těší Pavel! :-)