Rytířky čeká moravské derby v Brně

11. listopadu 2016, Michal Dannhofer

Diváci mají vstup zdarma, dorazíte do Brna?

Po reprezentační přestávce, kterou většina hráček strávila se svými národními týmy se opět rozbíhají kola nejvyšší ženské soutěže. Pro vítkovické rytířky to znamená, že je čeká výjezd po dálnici D1 do Brna, kde utkají s Židenicemi.

Těm se letos vůbec nedaří. Agresivní tým, který byl ještě nedávno prakticky celým extraligovým pelotonem ceněn pro agresivní a přímočarou hru, letos připomíná pouze svůj tým a byť se příliš neproměnil, tak zatím paběrkuje a s pěti body je zatím předposlední. V minulém kole pak utrpěl další ztrátu, když doma prohrál s Panthers.

Vedení klubu už tak došla trpělivost. Jednak zasáhlo do realizačního týmu, ve kterém skončil vedoucí Martin Bouček (který paradoxně nyní pomáhá Martinu Hájkovi při trénování juniorek Bulldogs) a za druhé vymyslelo akci „Zatáhnem to za Vás“, v rámci které má každý divák, který na utkání Židenic s Vítkovicemi přijde volný vstup.

Vstupné za diváky zaplatí hráčky, při ceně vstupenky 20,-CZK a předpokladu dvaceti nominovaných hráček to vychází tak, že za každého diváka zaplatí hráčka jednu korunu. Výtěžek z akce bude věnován vozmenům Bulldogs Brno.

K1 Florbal Židenice – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle, 13.30, MSH Vodova – nová hala