Návrat na vítěznou vlnu? Vítkovice přivítají Panthers

16. listopadu 2016, Michal Dannhofer

V rámci oslav dne studentstva se představí také několik vysokoškolaček

Co se stalo, to se stalo, nyní je třeba jít dál. Přesně takto musí uvažovat vítkovické florbalistky, které v minulém kole podlehly Židenicím 1:5 a postaraly se tak dost možná o největší senzaci v posledních letech.

Jenže extraligová kola se točí dál a už ve čtvrtek je zde zápas s týmem Panthers Praha. Nováček soutěže zatím nasbíral sedm bodů, především proto, že dokázal v úvodních dvou kolech porazit Vinohrady s ELITE. Následně přidal ještě dva body po prohrách mimo základní dobu.

Pokud se zaměříme na hráčský kádr, vyvstane nám persona v brankovišti, a sice Kristýna Horňáková, která se po angažmá ve Švýcarsku rozhodla pro návrat domů a zamířila právě do brankoviště extraligových novicek.

Utkání bude specifické také tím, že se před ním odehraje studentský zápas mezi studenty dvou největších ostravských vysokých škol. Jednou z nich je také studentka Ekonomické fakulty Vysoké školy báňské – technické univerzity Ostrava, útočnice Ivana Šupáková. „Letos chci dosáhnout bakalářského titulu,“ nechala se slyšet posluchačka oboru Ekonomika podniku. „Kvůli předmětům mi přišel v mém oboru nejzajímavější a také mi šlo o použití do života,“ objasnila svou volbu.

A co Vy? Rozhodnete se pro návštěvu?

1. SC TEMPISH Vítkovice – Panthers Praha
Čtvrtek, 15.00, SC Dubina Ostrava