První fáze mobilizace fanoušků!

04. ledna 2018, redakce

Vítkovický fanklub vyhlašuje startovací část mobilizace svých nejvěrnějších členů!

Ahoj, vítkovická rodino!
Zbývá 8 kol do konce základní části Superligy mužů a Extraligy žen. Z toho 5 domácích zápasů mužů před startem vyřazovací části, na kterou se všichni tak moc těšíme! Ženy čeká už jen jedno domácí představení před playoff!

Pojďme ladit hlasivky a choreo tak, abychom byli na nejdůležitější zápasy sezóny perfektně připraveni.
Poprvé po šesti letech novodobého modelu playoff se odehraje finálový den, tzv. "Superfinále" poprvé u nás doma, v Ostravě, v hokejovém stánku Ostravar aréně! (21.4.2018)
Tento ročník může být výjimečný, nabité sestavy obou našich elitních týmů budou potřebovat maximální podporu, aby se společný cíl stal skutečností!

Vyhlašujeme proto první fázi mobilizace fanoušků!
Od pradávna byl a je šéfem vítkovického kotle pan Jiří Piskoř, kterému neřekne na Dubině nikdo jinak než "Jura".
Jeho místo na tribuně je bez nutného označení automaticky vyhrazeno. Kolem něj se tak může postupně tvořit to pravé hnízdo opravdových fanoušků, kteří se nebojí pořádně fandit a vytvořit tak pekelnou atmosféru!
U nepřehlédnutelného Jury si na vyžádání můžete půjčit klubový fanklub-buben a podpořit tak naše hráče! Věřte, že v divoké atmosféře se hraje daleko lépe a hráči ze sebe dostanou o něco více, než když se utkání odehrává v poklidné až komorní atmosféře!
Naše barvy jsou modrá a bílá, to všichni dobře vědí! Pojďme chodit na zápasy v klubových barvách, aby se barvy mezi tribunami a hrací plochou tak nějak propojily! Všichni totiž máme společný cíl!!!

PS: První nácvik atmosféry proběhne již tuto neděli od 17:00, proti mužům se na Dubině představí kousavý nováček z České Lípy!

S pozdravem, rytíř Vítek!

Vítkovický JURA

Fanklub-buben