AKTUALIZOVÁNO: Lukáš "ŽIGI" Řezanina je zpátky ve Vítkovicích!

11. ledna 2018, redakce

Mezinárodní přestupové okénko se nově uzavírá až 15.ledna! Transferem na poslední chvíli oznamují Vítkovice příchod dalšího ze srdcařů, Lukáše Řezaniny!

Ahoj, Žigi! Vítej zpátky ve Vítkovicích! Vracíš se ze Švédska, jak hodnotíš své působení v kolébce florbalu?

Ahoj Vítkovíčaci! Hodnotím to asi tak, že som na to florbalovo nemal, očividne 🙂 Ale talent mám aj voči tým najlepším, len som zaostával v ostatných veciach, pre Švédov dôležitejších. Musím na tom pracovať a potom ten môj prehľad v hre a ofenzívna časť hry môže fungovať aj tam. Život nádhera, noví priatelia, krajina pekná, ľudia slušní. Aj pracovne som sa chytil na konci a stále pracujem pre švédsku firmu na diaľku.


Co bylo hlavním důvodem předčasného ukončení smlouvy s Fagerhultem a na jak dlouho ses upsal rytíři Vítkovi?Hlavný dôvod sú štátnice v máji, chcem začať podnikať v IT medzi Švédskom a Českom. A samozrejme naša jazda v play-off 🙂 Fagerhult ma pustil s tým, že som im musel sľúbiť, že sa vrátim. Takže čas ukáže.


Těšíš se zpátky do šatny, která má v sobě tak specifickou atmosféru?

V šatni to bude pecka, mieša sa tam to najlepšie z 3 generácií. Jedna okolo Brusanda, Šukala, Tokyho a Slaďocha. Druhá okolo Tylovky a Součisa. A tretia teraz nová éra. Teším sa hlavne na tréningy, taká kvalita, že až. Bude to pekne vyhecované a nikto nevypustí ani na minútku.


Čím nejvíce můžeš týmu pomoct? Na co se můžou spoluhráči a hlavně fanoušci těšit?

Neviem, rád vyhrávam, rád nahrávam a veľmi mi záleži na Vítkach a na spoločnom úspechu v apríli!!


Moc díky za rozhovor!

Taky ďakujem!