POZOR! Příští zápas mužů se odehraje v ZUBŘÍ!

31. ledna 2018, redakce

V rámci projektu vývozu Superligy do "florbalových periferií" se třaskavý duel mezi Vítkovicemi a Chodovem neodehraje na Dubině! VIDEO-pozvánka uvnitř článku...

Ve spolupráci s 1.FBK Rožnov pod Radhoštěm proběhne obrovská sportovní akce v samotném srdci Valašska!

Florbalová neděle 11.února nabídne opravdu bohatý program zakončený superligovým zápasem 1. SC TEMPISH Vítkovice proti Florbal Chodov!!!

Tento velice atraktivní duel o první místo v tabulce se uskuteční v Zubří u Rožnova pod Radhoštěm v čerstvě zrekonstruované sportovní hale od 18:00!

Můžete tak během nedělního odpoledne spojit příjemné s užitečným, poznat krásy okolí (Pustevny, Rožnov pod Radhoštěm, Frenštát pod Radhoštěm, Valašské Meziříčí) a v podvečer si vychutnat jeden z vrcholů základní části letošní výjimečné sezóny!

Neváhejte, naplánujte si parádní den zakončený špičkovým florbalem! Naši věrní ostravští fanoušci Vítkovic navíc od nás na místě jako pozornost obdrží unikátní silikonový náramek!


Již nyní si ve svém kalendáři poznačte červeným písmem datum 11.2., půjde o hodně a budeme nesmírně rádi, když spolu s fanoušky spřáteleného klubu 1.FBK Rožnov pod Radhoštěm vytvoříte tu pravou moravskou atmosféru!

Pečlivě také sledujte naši Událost na facebooku, kde budeme průběžně přidávat další důležité informace!
https://www.facebook.com/events/1981212042148390/

Hráči mužského áčka Vítkovic a zároveň bývali hráči Rožnova Josef Rýpar a Lukáš Hrubý přidávají svou speciální video-pozvánku na TOP-ZÁPAS mezi Vítkovicemi a Chodovem. kterou najdete na našem youtube kanále:
https://www.youtube.com/watch?v=_ZK906pGBZc

Klubový náramek