Byli jsme aktivnější, hodnotil Souček

28. října 2019, VG

Lukáš Souček dostal v Praze od Sparty pouze jeden gól, přesto se vítkovičtí Rytíři museli smířit s prohrou 1:2 v prodloužení.

"Nemůžu říct, že bych skákal radostí. Jeden inkasovaný gól by v 99 procentech zápasů znamenal vítězství. Musíme se bohužel spokojit jen s bodem," konstatoval Lukáš Souček.
Jaký byl vlastně zápas se Spartou pohledem brankáře ?
Z mého pohledu perfektní zápas z naší strany hlavně do obrany. Dostali jsme góly pouze z nájezdu a do prázdné branky. Spartu jsme skoro do ničeho moc nepustili. Ani já jsem nemusel řešit žádné složité situace. Zápasy se však hrajou na góly a v tom jsme dnes lepší nebyli.
Neměl jste občas chuť vyběhnout z branky, vzít hůl a zavěsit, když to spoluhráčům nešlo ?
Určitě ne Na to mě moc neužije.
Po sobotním utkání v Otrokovicích byl váš kouč naštvaný, po Spartě i přes prohru spokojený. Byl vidět, progres, nebo jiný, lepší přístup týmu ?
Rozhodně jsme do zápasu dnes lépe vstoupili. Byli jsme aktivnější na balonku a měli zápas pod kontrolou. Škoda, že jsme některé šance nepřetavili v góly.
Vracel jste se do hry po pobytu na marodce. Už jste stoprocentně fit na celou sezonu včetně lednové poháru mistrů ?
Ano, zdá se, že lýtko je už úplně uzdravené. V pohybu mě vůbec nelimituje a nebolí. Věřím, že už mě letos do konce sezony nic nepříjemného nepotká.