Řezanina: V závěru jsem se o výsledek nebál

01. prosince 2019, VG

Gólem a přihrávkou pomohl vítkovickým Rytířům k týhře 9:6 nad Tatranem Střešovice slovenský forvard Lukáš Řezanina.

Lukáši, vedli jste 4:1, nechali jste Tatran dotáhnout se na rozdíl jednoho gólu. Čím to, na chvíli vypadla koncentrace ?
To, že nás Tatran dotáhl, je celkem normální, protože je to špičkový tým. Ale zrovna dnes to byl jeden fatál v rozehrávce a druhý gól byl po velké naší šanci od Honzíka Šebesty. Takže ty góly vůbec nemusely být.
Důležité asi bylo, že jste dokázali využít dvě přesilovky, že ? Gólem v početní výhodě jste odskočili na 5:3.
Ty přesilovky na hřišti Tatranu nejsou až taková výhoda, neboť povrch je velmi špatný a hřiště malé. Paradoxně jsme všechny tři využili, tuším.
Z devíti gólů dal pět Lukáš Hájek, k tomu na jeden přihrál. I minulý víkend měl velmi produktivní. Asi je fajn mít kanonýra s formou ?
Škoda, že má Hajda české občanství. Do nároďáku ho nikdy nevzali a na Slovensku bychom skákali štěstím mít takového playera.
Ty jsi zapsal dva body za gól a přihrávku. Mohlo to být lepší ? Jaký je osobní pocit z výkonu ?
Ja jsem spokojený, mám celkově štěstí v životě a florbal si teď užívám. Těžký měsíc budeme mít leden, kde bude třeba něco ukázat.
V závěru domácí zkusili power play. Byli jste si už jistí výhrou, nebo jste se ještě strachovali, že by Tatran vyrovnal ?
Já jsem šel na hřiště v čase 58:30 moc jsem se už nebál. Získali jsme míček z buly kvůli faulu a už jsme jen poběhali po rozích a naháněli čas. Těšíme se z bodů z Tatranu.