Rytířky jedou na čtvrtfinálové odvety do Olomouce. Přivezou v neděli postup?

16. dubna 2021, Michal Dannhofer

Vítkovické Rytířky čekají v rámci následujícího víkendu odvetná čtvrtfinále série s Olomoucí. Do metropole Hané pojedou v sobotu s vedením 2:0 na zápasy, tudíž se jim na druhé zpáteční cestě v neděli může podařit přivézt také postup do semifinále.

Dva velmi odlišné zápasy, avšak se stejným výsledkem, kterým v obou případech byla výhra Vítkovic. To je ve zkratce dění o minulém víkendu na Dubině.

V prvním zápase Olomouc nestíhala, ukázal se velký rozdíl v dovednostech obou týmů a skóre tak velmi rychle a velmi výrazně narůstalo. Nakonec se zastavilo na cifrách 17:4, což byla vůbec nejvyšší výhra víkendu.

Ve druhém zápase Olomouc kompletně změnila svou hru a především v prvních dvou třetinách byla zajímavým soupeřem. V té třetí ale již nestačila a Rytířky tak vyhrály 11:0. Viktorie Karasová se současně stala první brankářkou v play off, která se může pyšnit čistým kontem.

Stejně jako všechny ostatní čtvrtfinálové série, tak také souboj Rytířek s Olomoucí je po úvodním víkendu 2:0 pro favorita. V neděli tak Vítkovice mohou oslavit postup do semifinále.

Zápasy čtvrtfinále play off

3.zápas čtvrtfinále play off Extraligy žen sobota 17.04.2021 v 15:00 - FBS Olomouc - 1. SC TEMPISH Vítkovice ONLINE | VIDEO |

4.zápas čtvrtfinále play off Extraligy žen neděle 18.04.2021 v 15:00 - FBS Olomouc - 1. SC TEMPISH Vítkovice ONLINE | VIDEO |