Dnes v semifinále poháru přivítáme Tatran

15. prosince 2021, VG

Reprezentační přestávka, v níž český výběr vybojoval na světovém šampionátu ve Finsku i s pomocí vítkovických Rytířů bronzové medaile, skončila, což znamená, že superligovým týmům znovu začíná zápasový kolotoč. Pro vítkovické rytíře odstartuje dokonce ještě dříve, neboť ve středu hrají semifinále Poháru Českého florbalu proti střešovickému Tatranu.

"Kluci, kteří nebyli ve Finsku, dostali chvíli volna, pak už jsme ale najeli na obvyklý provoz," zmínil vítkovický trenér Pavel Brus. "Regenerovat jsme ale museli, neboť předchozí program byl náročný."
Nyní se Rytíři soustředí především na prestižní pohárovou bitvu s lídrem superligové tabulky. "Chceme do finále, uděláme pro to všechno," prohlásil Brus. "Jsme sice unavení, touha postoupit do finále je velká," přiznal vítkovický reprezentant Adam Delong.
Semifinálová bitva o postup do pohárového finále se odehraje ve Sportovním centru Dubina dnes od 18.30 hodin.

ONLINE | VIDEO |

PODMÍNKY RRO VSTUP DIVÁKŮ DO HALY

Nová nařízení Ministerstva zdravotnictví ČR mění podmínky vstupu diváků a návštěvníků na hromadné akce s účinností od 22.listopadu 2021.

Každý návštěvník zápasů na SC Dubina Ostrava je povinen prokázat svou bezinfekčnost. Z mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví ČR vyplývá povinnost prokázat se certifikátem o:

Všichni diváci musí při vstupu do haly prokázat splnění jedné z obecných podmínek a po celou dobu své přítomnosti ve sportovním zařízení budou mít na tváři předepsanou ochranu úst a nosu (respirátor minimálně FFP2 nebo nanoroušku).

Obecné podmínky:

- dokončeném očkování
- rozočkování (a negativním výsledkem PCR testu max. 72 hodin starým)
. prodělání nemoci covid-19 (ochranná lhůta 180 dní)
- nemožnosti absolvovat očkování ze zdravotních důvodů a negativním výsledkem PCR testu (max. 72 hodin starým)
- mladiství ve věku 12-18 let předloží negativní výsledek PCR testu (max. 72 hodin starý)
Pozn.: děti mladší 12 let nemusejí prokazovat bezinfekčnost.