Zítra přivítáme Otrokovice

16. prosince 2021, VG

Po velmi náročném rozjezdu po reprezentační přestávce v podobě tuhé bitvy v semifinále Poháru Českého florbalu pokračuje program vítkovických Rytířů zostra dál. Po středečním vítězství nad Tatranem Střešovice 7:6 v prodloužení přivítají už v pátek v 18. kole Superligy otrokovické Pantery.

"Bylo to fyzicky i mentálně náročné a čas na odpočinek vlastně není," konstatoval vítkovický forvard Ondřej Vítovec. Tým i trenéři však věří, že hledat motivaci na souboj s Pantery není třeba. Povzbuzeni postupem do pohárového finále chtějí Rytíři naskočit i na vítěznou superligovou vlnu - už v neděli je totiž čeká další náročné střetnutí - a to duel s Mladou Boleslaví, která je na druhé pozici o příčku výš než Rytíři.
Páteční soupeř, tedy Panthers Otrokovice, drží v ligové tabulce desáté místo, v šestnácti odehraných zápasech získali Panteři 15 bodů. Rytíři v sezoně s nimi hráli již dvakrát: ve čtvrtfinále poháru je v Otrokovicích porazili 11:4, v 5. kole Superligy zvítězili Rytíři rovněž na soupeřově hřišti 13:3.
"Ale víme, že nemůžeme nic a nikoho podcenit. Potřebujeme sbírat body, musíme se soustředit na svůj výkon," pronesl vítkovický kouč Pavel Brus.
Zápas 18.kola se se odehraje ve Sportovním centru Dubina zítra od 18.00 hodin.

ONLINE | VIDEO| TABULKA LIVESPORT SUPERLIGY || PARTNEŘI LIVESPORT SUPERLIGY| ONLINE KOUPIT VSTUPENKU

PODMÍNKY RRO VSTUP DIVÁKŮ DO HALY

Nová nařízení Ministerstva zdravotnictví ČR mění podmínky vstupu diváků a návštěvníků na hromadné akce s účinností od 22.listopadu 2021.

Každý návštěvník zápasů na SC Dubina Ostrava je povinen prokázat svou bezinfekčnost. Z mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví ČR vyplývá povinnost prokázat se certifikátem o:

Všichni diváci musí při vstupu do haly prokázat splnění jedné z obecných podmínek a po celou dobu své přítomnosti ve sportovním zařízení budou mít na tváři předepsanou ochranu úst a nosu (respirátor minimálně FFP2 nebo nanoroušku).

Obecné podmínky:

- dokončeném očkování
- rozočkování (a negativním výsledkem PCR testu max. 72 hodin starým)
. prodělání nemoci covid-19 (ochranná lhůta 180 dní)
- nemožnosti absolvovat očkování ze zdravotních důvodů a negativním výsledkem PCR testu (max. 72 hodin starým)
- mladiství ve věku 12-18 let předloží negativní výsledek PCR testu (max. 72 hodin starý)
Pozn.: děti mladší 12 let nemusejí prokazovat bezinfekčnost.