Rytíři míří v neděli do Boleslavi

18. prosince 2021, VG

Devatenácté kolo nejvyšší domácí soutěže bude svědkem superligového šlágru - proti sobě nastoupí dva nejlepší celky posledních let. Vítkovičtí Rytíři nastoupí v neděli na hřišti Mladé Boleslavi.

Rytíři půjdou do zápasu povzbuzeni dvěma výhrami - ve středu porazili v prodloužení střešovický Tatran v semifinále pohárové soutěže, v pátek si doma poradili v ligovém duelu s otrokovickými Pantery. "Ten páteční výkon ale rozhodně výkon nebyl úplně dobrý a před nedělním střetnutím s Boleslaví musíme hodně změnit nastavení v hlavě." prohlásil kouč Rytířů Pavel Brus. "Ale věřím tomu, že zrovna proti Boleslavi nemusím tým nijak extra připravovat. Samozřejmě se připravíme takticky, především si to však ti kluci musí nastavit v hlavě. Opravdu se nebojím, že by tam něco podcenili, to spíš mám strach z jiných zápasů."
Nažhavený však bude i soupeř. Mladá Boleslav v pátek zvítězila v Praze nad Bohemians 10:3 a tato výhra posunula středočeský celek do čela superligové tabulky před střešovický Tatran, který však má odehráno o zápas méně. Rytíři drží třetí příčku, na lídra ztrácejí momentálně čtyři body.
Úvodní buly taháku 19. kola Superligy padne v Mladé Boleslavi v neděli v 17.00 hodin.

ONLINE | VIDEO| TABULKA LIVESPORT SUPERLIGY || PARTNEŘI LIVESPORT SUPERLIGY| ONLINE KOUPIT VSTUPENKU