Rytíři nastoupí doma v neděli proti Spartě

01. ledna 2022, VG

Vánoce jsou pryč, nový rok je tu, takže je nejvyšší čas znovu se vrhnout do víru nejvyšší domácí florbalové soutěže! Vítkovičtí Rytíři přivítají po vánoční pauze ve 20. kole Superligy pražskou Spartu.

"Před svátky jsme udolali Mladou Boleslav a teď nechceme získané body promarnit, naopak chceme je potvrdit i doma před vlastními fanoušky proti Spartě," uvedl vítkovický kouč Pavel Brus. Jeho svěřenci v 19. kole svedli tuhou bitvu na půdě Mladé Boleslavi, kde v odvetě minulého Superfinále zvítězili 7:6. Potvrdili tak své postavení v elitní trojce soutěže - na druhou Mladou Boleslav ztrácejí jediný bod, vedoucí Tatran Střešovice má o dva body více než Rytíři.
Ale pozor! Ani Sparta si v nynějším superligovém ročníku nevede špatně - s 36 body drží pátou příčku a dokáže velmi potrápit jakéhokoliv soupeře. "Musíme se soustředit na svůj výkon, vzadu nedělat chyby, být trpěliví, konstruktivní a produktivní," zopakoval vítkovický kouč.
Duel 20. kola Superligy mezi vítkovickými Rytíři a pražskou Spartou se odehraje v neděli ve Sportovním centru Dubina od 18.00 hodin.
ONLINE | VIDEO| TABULKA LIVESPORT SUPERLIGY || PARTNEŘI LIVESPORT SUPERLIGY| ONLINE KOUPIT VSTUPENKU

PODMÍNKY RRO VSTUP DIVÁKŮ DO HALY

Nová nařízení Ministerstva zdravotnictví ČR mění podmínky vstupu diváků a návštěvníků na hromadné akce s účinností od 22.listopadu 2021.

Každý návštěvník zápasů na SC Dubina Ostrava je povinen prokázat svou bezinfekčnost. Z mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví ČR vyplývá povinnost prokázat se certifikátem o:

Všichni diváci musí při vstupu do haly prokázat splnění jedné z obecných podmínek a po celou dobu své přítomnosti ve sportovním zařízení budou mít na tváři předepsanou ochranu úst a nosu (respirátor minimálně FFP2 nebo nanoroušku).

Obecné podmínky:

- dokončeném očkování
- rozočkování (a negativním výsledkem PCR testu max. 72 hodin starým)
. prodělání nemoci covid-19 (ochranná lhůta 180 dní)
- nemožnosti absolvovat očkování ze zdravotních důvodů a negativním výsledkem PCR testu (max. 72 hodin starým)
- mladiství ve věku 12-18 let předloží negativní výsledek PCR testu (max. 72 hodin starý)
Pozn.: děti mladší 12 let nemusejí prokazovat bezinfekčnost.