Starší žáci v semifinále

26. května 2007, redakce

Bez chybičky si zatím počínají Vítkovice na MČR starších žáků v Pelhřimově. V základní skupině si poradily s SSK Future, FBC Liberec i Bulldogs Brno a postupují z prvního místa do semifinále, kde se střetnou s Tatranem Střešovice.


      Tři cenná vítězství posunují Vítkovice do nedělního semifinále z prvního místa a zahrají si proti Tatranu Střešovice.
      Skupinu začali naši hráči důležitou výhrou nad SSK Future, se kterým nedávno sehráli přátelské utkání. I tentokrát se ve vzájemném měření sil radovali Vítkovičtí. Po brankách Vlčka, Jankulára a Skařupy si připsali první tři body do tabulky skupiny B. Utkání s Libercem bylo v nesnesitelném vedru rozhodnuto po několika minutách. Šmída a Laštík dali Vítkovicím uklidňující náskok, výsledek pak pojistil v polovině utkání Veltšmíd. V duelu dvou postupujícíh pak Vítkovice vyzvali buldoci z Brna. Ve svižném pohledném utkání padly tentokrát již více než čtyři branky. Miska gólových vah se i tentokrát výrazně převážila na severomoravskou stranu. Výsledek 6:1 posílá Vítkovice do semifinále proti Tatranu. Úspěšnými střelci byli Vlček, Skařupa, Veltšmíd, Pavel Jankulár a dvakrát Petr Laštík.

      Nadvládu Severní Moravy potvrdil i Pegres Havířov, který rovněž bez zavání vyhrál skupinu A a v druhém semifinále (9:00) se utká s Bulldogs Brno.

      Utkání Vítkovice - Střešovice začíná v 10:15 v Pelhřimově. Celé Mistrovství ČR je skvěle organizované a i proto budete moci sledovat online přenos z tohoto semifinále. Více na oficiálních stránkách turnaje http://mcr2007.sweb.cz/.