Rytíři vyzvou doma Liberec

22. ledna 2022, VG

Povzbuzeni úterním triumfem ve finále Poháru Českého florbalu, ve kterém porazili pražskou Spartu 6:4, nastoupí vítkovičtí Rytíři v neděli do dalšího duelu základní části Superligy. Ve 23. kole vyzvou Liberec.

"Snad nás ta výhra v poháru nakopne směrem do play off," přál si vítkovický kouč Pavel Brus, jehož svěřenci drží čtyři kola před koncem základní části soutěže třetí příčku. "Víme, že umíme zvládat těžké zápasy. Vyhrát pohár se nám povedlo i s lehce omlazenou sestavou, prosadili se například Adam Zubek či Martin Gattnar," pochvaloval si Brus.
Soupeř z Liberce drží momentálně osmé místo a čeká jej perný finiš sezony. Na sedmý celek Black Angels ztrácí pouhé tři body, ovšem deváté FBC Ostrava zaostává za Libercem o jediný bodík.
"Nesmíme hledět na soupeře, musíme se soustředit na svou hru, nedělat chyby a být produktivní. Je před námi play off a my se chceme udržet na vítězné vlně," zmínil Pavel Brus.
Duel 23. kola Superligy odehrají Rytíři proti Liberci doma ve Sportovním centru Dubina v neděli od 18.00 hodin.

ONLINE | VIDEO| TABULKA LIVESPORT SUPERLIGY || PARTNEŘI LIVESPORT SUPERLIGY| ONLINE KOUPIT VSTUPENKU

PODMÍNKY RRO VSTUP DIVÁKŮ DO HALY

Nová nařízení Ministerstva zdravotnictví ČR mění podmínky vstupu diváků a návštěvníků na hromadné akce s účinností od 22.listopadu 2021.

Každý návštěvník zápasů na SC Dubina Ostrava je povinen prokázat svou bezinfekčnost. Z mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví ČR vyplývá povinnost prokázat se certifikátem o:

Všichni diváci musí při vstupu do haly prokázat splnění jedné z obecných podmínek a po celou dobu své přítomnosti ve sportovním zařízení budou mít na tváři předepsanou ochranu úst a nosu (respirátor minimálně FFP2 nebo nanoroušku).

Obecné podmínky:

- dokončeném očkování
- rozočkování (a negativním výsledkem PCR testu max. 72 hodin starým)
. prodělání nemoci covid-19 (ochranná lhůta 180 dní)
- nemožnosti absolvovat očkování ze zdravotních důvodů a negativním výsledkem PCR testu (max. 72 hodin starým)
- mladiství ve věku 12-18 let předloží negativní výsledek PCR testu (max. 72 hodin starý)
Pozn.: děti mladší 12 let nemusejí prokazovat bezinfekčnost.