Poslední kolo základní části. Rytířky vyzvou v Dolních Břežanech Bohemians

17. února 2022, Michal Dannhofer

Poslední kolo základní části čeká na Rytířky z Vítkovic. Opět se představí na půdě soupeře, nyní v Dolních Břežanech vyzvou florbalistky Bohemians. Výjezd se měl uskutečnit již v úplně prvním kole letošního ročníku, avšak oba týmy si po vzájemné dohodě prohodily pořadatelství. Na základě žádosti pražského týmu se pak bude začínat již v 13.15 hodin.

Sobotní oběd by si fanoušci vítkovických Rytířek měli naplánovat na dřívější hodinu. Už ve 13.15 hodin se totiž začne bojovat v posledním kole základní části letošního ročníku Extraligy žen na palubovce krásné sportovní haly v Dolních Břežanech, která je již druhou sezonu domovem Bohemians.

Tým před letošní sezonou převzala bývalá útočnice Chodova nebo Herbadentu Dominika Steinbachová, která vytvořila trenérskou dvojici s dosavadní hlavní trenérkou Terezou Blažkovou. A vrátit Bohemians na výsluní se jim relativně daří, vždyť Bohemians měly svou hvězdnou část sezony, kdy se jim povedlo porazit například Tatran Střešovice.

Aktuálně je pražský tým na páté pozici a před posledním kolem má jistotu, že na něm také zůstane. První vzájemné utkání v sezoně skončilo výhrou Rytířek 7:4, nejproduktivnější hráčkou je Lucie Veselá se zápisem 14 + 10.

Vítkovické Rytířky jsou již jistými vítězkami základní části, což naposledy potvrdily výhrou 9:0 v Jičíně.

FbŠ Bohemians - 1. SC TEMPISH Vítkovice

Sobota, 13:15, SC Dubina Ostrava

ONLINE | VIDEO | TABULKA EXTRALIGY ŽEN || PARTNEŘI EXTRALIGY ŽEN |