SEZONA ZAČÍNÁ VÍTKOVICKÝM DNEM! Čekají Vás dovednostní soutěže, autogramiáda i grilování

29. července 2022, Klub

Nadcházející sezona 2022/2023 bude pro florbalové Vítkovice speciální. Oddíl v ní totiž oslaví 30 let své existence, vše vyvrcholí v rámci velkého programu při domácím superligovém duelu s Tatranem Střešovice. Už na 20. srpna je ale připravena první velká akce: VÍTKOVICKÝ DEN na Dubině. Těšit se můžete na dovednostní soutěže, autogramiádu nových posil, a také grilování.

VÍTKOVICKÝ DEN je první speciální akcí pro slavnostní sezonu 2022/2023. „V následující sezoně oslaví florbalové Vítkovice 30 let své existence, a tak se rozhodly ještě více pracovat s komunitou svých fanoušků. První velkou akcí bude VÍTKOVICKÝ DEN, kdy máme připraveny dovednostní soutěže, soutěž o nejpovedenější nájezd, ale také grilování nebo možnost zahrát si ve smíšeném týmu s hráči elitních týmů,“ zve na akci marketingový tým Vítkovic.

Na co přesně se tedy můžete těšit? Marketingový tým Vítkovic se inspiroval akcí NHL Skills Contest, nebude tak chybět například střelba na rychlost, střelba na přesnost, slalom s míčkem na hokejce, připravena bude také například opičí dráha.

Pro zajištění co největší objektivity bude mládež rozdělena do věkových kategorií. Proto je třeba dodržet začátek prezentace naší mládeže od 13.10 hodin v prostorách SC Dubina.

Připraveny jsou také hned dvě soutěže v rámci samostatných nájezdů. V té první se utká vítkovická mládež, která bude muset přesvědčit hvězdnou porotu složenou z hráčů a hráček elitních týmů, v té druhé pak své umění předvedou právě členové elitních kategorií.

„Akce se uskuteční týden po turnaji Czech Open, na který již oba elitní týmy vyrazí v plné sestavě, takže se můžete těšit na skutečně širokou účast ze strany elitních hráčů a hráček Vítkovic,“ totéž.

Můžete se těšit také na autogramiádu elitních týmů a představení nových posil, chybět tak nebudou Michaela Šponiarová, Sara Avonds nebo kapitán slovenské mužské reprezentace a posila Rytířů Michal Pažák.

Součástí akce bude také společné grilování, což je něco, co Vítkovice zopakují po dvou letech.

Podrobné informace o Vítkovickém dni mají k dispozici trenéři mládeže a byly adresovány rovněž rodičům.

V případě dotazů můžete klub kontaktovat na sociálních sítích anebo využít email plankovae48@gmail.com