Soupeř předváděl dobré výkony, ale přehrajeme je, říká o BLACK ANGELS Lukáš Fukala

12. ledna 2023, Michal Dannhofer

Druhý zápas v kalendářním roce 2023 je před vítkovickými Rytíři. Ti v premiéře nového trenérského tandemu Daniel Folta – Tomáš Martiník porazili Pardubice 14:3 a nyní vyjíždějí do Prahy, kde je čeká rozjetý tým BLACK ANGELS.

Rytíři jsou po dvou výhrách zpět na vítězné vlně, což je vidět také směrem ven. „Nálada v kabině je po zlepšených výkonech určitě pozitivní a do Prahy jedeme s cílem vyhrát,“ hlásí mladý útočník Lukáš Fukala, který prožívá průlomovou sezónu.

BLACK ANGELS mají ovšem také dobrou formu, z posledních pěti zápasů zapsali čtyři výhry. „V posledních zápasech BLACK ANGELS předváděli dobré výkony, ale věřím, že s naší kvalitou a stupňujícími výkony dokážeme soupeře přehrát,“ je si Fukala vědom síly soupeře.

Kde je největší andělská zbraň? „Jako největší zbraň vnímám jejich brejkové situace, které dokáží být opravdu nebezpečné,“ vypozoroval.

Mezi klíčové hráče BLACK ANGELS patří bratři Bočkové nebo Jakub Renčín. „Myslím si že všichni víme že jsou to jejich top hráči, kteří vynikají svou technikou a skvělým využití zmíněných brejkových situacích, ale věřím, že se nám nejen tahle trojice podaří ubránit,“ popisuje Lukáš Fukala.

Juniorský reprezentant také nabízí recept na úspěch. „Výkony byly v posledních dvou zápasech zlepšené, ale my se tím nesmíme uspokojit a vstoupit do zápasu s BLACK ANGELS ještě lépe,“ uzavírá talentovaný útočník.

BLACK ANGELS - 1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle, 16:30, SH Kbely

VIDEO