Před televizními kamerami vyzvou Rytíři Otrokovice. Jsou nebezpeční v zakončení, říká Šindler

28. ledna 2023, Michal Dannhofer

Předposlední domácí utkání v základní části Livesport Superligy čeká Rytíře z Vítkovic. Společně s televizními kamerami přijedou na Dubinu také Panteři z Otrokovic, kteří bojují o účast v předkole play off. Podle Matyáše Šindlera přijede houževnatý soupeř, který je nebezpečný v zakončení.

Televizní kamery ČT Sport přinesou předposlední utkání z Dubiny v základní části tohoto ročníku Livesport Superligy. „Čeká nás předposlední zápas na domácí hale a navíc televizní, takže se na něho těšíme. Otrokovice mají řadu šikovných nejen útočníků, kteří jsou nebezpeční v zakončení všeho druhu,“ hodnotí soupeře šikovný univerzál Matyáš Šindler.

Rytíři jdou do souboje po vybojované výhře v České Lípě, kterou ve čtvrtek porazili 6:3. „Utkání v České Lípě je vždy hodně ubojované, navíc po dlouhé cestě. Nezažil jsem tam jednoznačný zápas, o to cennější, jak jsme zvládli strategicky odehrát třetí třetinu,“ vrací se k zápasu, který bitvě s Otrokovicemi předcházel.

Od Otrokovic čeká tři zásadní aspekty. „Poctivou obranu, efektivní brejky a přímočarou hru na naší polovině,“ přemýšlí.

Otrokovice na konci minulého kalendářního roku přišly o slovenského útočníka Ronalda Gašparíka. „Určité herní oslabení to bezpochyby je, ale nedokážu ze své pozice posoudit, jak jeho odchodu Otrokovice ovlivní i z jiného hlediska,“ nechce Šindler příliš polemizovat.

1. SC TEMPISH Vítkovice - PSG PANTHERS OTROKOVICE
Pondělí, 19:40 - Utkání vysílá program ČT Sport