Mladší žáci: Ukončení sezóny 2006/2007 na počátku sezóny nové

04. července 2007, Petr Řeha

O úspěších mladších žáků už toho bylo napsáno hodně. Setkali se s mnoha silnými soupeři a skoro vždy odcházeli vítězně. Doufejme, že se jim povedou i utkání na Prague Games a obsadí čelní pozice. Po všech těch soupeřích tak zůstane pouze jeden, se kterým se ještě v tomto roce nesetkali a který byl prozatím nad jejich síly...

 


      O úspěších mladších žáků už toho bylo napsáno hodně. Setkali se s mnoha silnými soupeři a skoro vždy odcházeli vítězně. Doufejme, že se jim povedou i utkání na Prague Games a obsadí čelní pozice.

 

      Po všech těch soupeřích tak zůstane pouze jeden, se kterým se ještě v tomto roce nesetkali a který byl prozatím nad jejich síly. Tímto soupeřem je celek „rodičů a přátel florbalu“.

 

      Je škoda, abychom se neutkali a nezavršili tak úspěšnou sezónu 2006/2007. Vzhledem k tomu, že již začaly prázdniny a těžko bychom se všichni asi sešli, je zamluvena hala Dubina na sobotu 15.9.2007 na dobu 15 – 17 hodin. Program bude upřesněn později, ale kromě utkání bychom se měli poměřit v dovednostních soutěžích popř. nájezdech. Po sportovním večeru může pro dospělé program pokračovat i v jiných zařízeních než sportovních.

 

Organizační zajištění:

 

Cena pronájmu                400Kč,-

 

Platba                             bude provedena v den utkání ( vybereme na místě )

 

Účast                              nahlásit do 8.9.2007 na petreha@tiscali.cz

 

Účastníci                        přednostně vždy rodič + hráč ( rodič nemusí být nutně                                   hrající, může být i pouze fandící ). Není však vysloveně                                       zakázána účast hráčů bez rodiče.

                                     Zváni jsou samozřejmě i trenéři Sedlák a Mrázek popř.                                       další přátelé florbalu spjatí s družstvem mladších žáků.

 

Hráči                              Družstvo mladších žáků sezóny 2006/2007 ( ročníky 1993                                a 1994 )

 

Doufám, že se sejdeme v hojném počtu. Hlavně my hrající rodiče, aby nás Ti mladí neuhnali.

 

Zdraví všechny a přeje příjemnou dovolenou všem PETR ŘEHA.