SPECIÁLNÍ SOUTĚŽ PŘI PLAY OFF 2022/2023: Dej gól a odjeď domů na nové e-koloběžce URBIS

28. února 2023, Klub

Vítkovice připravily ve spolupráci se společností URBIS speciální přestávkovou soutěž, která bude probíhat v průběhu každého domácího zápasu play off Livesport Superligy mužů a Extraligy žen. Pokud se vylosovanému soutěžícímu podaří vstřelit branku do vyznačeného otvoru, může přímo z Dubiny odjet na nové koloběžce za 15 000 korun!

Aktivní životní styl je požadavkem moderní doby a nová koloběžka může být ideálním prostředkem, který k němu může pomoci. Právě proto se Vítkovice ve spolupráci se společností URBIS rozhodly v průběhu domácích zápasů play off Livesport Superligy mužů a Extraligy žen přinést mezi fanoušky zcela novou přestávkovou soutěž o koloběžku.

Soutěž bude probíhat vždy v průběhu druhé přestávky domácích utkání. Její princip je zdánlivě snadný: vylosovaný soutěžící bude mít možnost třikrát vystřelit na branku z protější brankové čáry, a pokud se mu touto střelou přes celé hřiště povede skórovat skrze vyznačený otvor na speciálním posteru, tak může přímo z utkání odjet na své vlastní nové koloběžce URBIS.

V minulých dnech otestovali náročnost připraveného úkolu také hráči a hráčky elitních týmů Vítkovic.

Společnost URBIS, která se zaměřuje na prodej elektrických koloběžek je novým partnerem florbalových Vítkovic. Ve své nabídce má elektrické koloběžky jak pro dospělé, tak pro děti a nabízí také svou vlastní mobilní aplikaci.

URBIS myslí také na bezpečnost provozu, proto nabízí svou vlastní sadu helem a signalizační ledvinku, která slouží jako ukazatel změny směru.