POSLEDNÍ KUS! K dispozici je poslední koloběžka URBIS, soutěž má nová pravidla

09. března 2023, Michal Dannhofer

Soutěž o koloběžku URBIS byla v průběhu prvních dvou zápasů čtvrtfinále Extraligy žen nebývale úspěšná, na Dubině už tedy stojí pouze poslední ze tří kusů. Soutěž proto mění pravidla, obsahově ale zůstává beze změny. Soutěžit se znovu bude už v průběhu prvního čtvrtfinále Livesport Superligy mužů proti BLACK ANGELS.

Nebývalý úspěch zaznamenali dva střelci, kteří v rámci prvních dvou edicí této soutěže vstřelili gól a přímo z haly tak mohli odjet na nové koloběžce společnosti URBIS.

Dochází tak ke změně pravidel: soutěžící nově nebudou mít tři, ale pouze jeden pokus na to, aby trefili vymezený prostor a dali gól. V případě, že se trefí více soutěžících naráz, dojde ve druhém kole na metodu náhlé smrti, respektive vyhraje ten, kdo skóruje podruhé jako první.

Společnost URBIS, která se zaměřuje na prodej elektrických koloběžek je novým partnerem florbalových Vítkovic. Ve své nabídce má elektrické koloběžky jak pro dospělé, tak pro děti a nabízí také svou vlastní mobilní aplikaci.

URBIS myslí také na bezpečnost provozu, proto nabízí svou vlastní sadu helem a signalizační ledvinku, která slouží jako ukazatel změny směru.