Semifinále pokračuje v rychlém sledu. Budou gradovat emoce, těší se Jakub Hubálek

31. března 2023, Redakce

Vítkovičtí Rytíři nezastavují, po dvou dnech odpočinku se v sobotu představí v Praze, kde se rozehrají semifinálové odvety proti FbŠ Bohemians. Podle zkušeného obránce Rytířů Jakuba Hubálka série emočně vygraduje.

První dva zápasy série přinesly 24 branek, v prvním utkání navíc také vlastně vyprodané hlediště na Dubině. V takové atmosféře a za takových podmínek se nejen Jakubu Hubálkovi hrálo velmi dobře. „Fanoušci byli super, dodává to hrozně moc energie. Takže bych všechny rád viděl opět na Dubině při dalším domácím zápase,“ míří směrem k bitvě číslo 5.

Ještě předtím je ale třeba odehrát dva zápasy v Praze, a to za stavu 1:1. „Očekávám, že budou gradovat emoce. A to nejen ty, které do play off patří, ale i ty, které umí vyvolat asi jen Bohemka směrem k rozhodčím, což už tam nepatří,“ zamýšlí se zkušený obránce.

Ten je při play off v excelentní formě, během šesti zápasů zapsal hned 14 bodů, čímž překonal svůj zápis z celé základní části Livesport Superligy. „Jo, cítím se dobře, jako každé play off,“ směje se.

Před víkendovými zápasy má jasno, co rozhodne. „Asi to, že jsme zvyklí na hru v play off, kde se to prostě přiostřuje a kde není prostor pro baletky,“ uzavírá Jakub Hubálek.

3. ZÁPAS: Sobota, 18:00, UNYP Aréna
4. ZÁPAS: Neděle, 14:10, UNYP Aréna – Přenos České televize