Vítkovice prohrály i podruhé

11. března 2008, CD

Krátké zhodnocení čtvrtfinálové série. Trenér Mrázek ještě rozhodně nehází flintu do žita.

Vítkovice se proti důrazné obraně nedokázaly prosadit ani ve druhém zápase a po prvním hracím víkendu prohrávají 0:2 na zápasy. Tempo série zatím diktuje steřelecká nemohoucnost Vítkovic a vynikající výkon gólmana Brna Lukáše Bábíčka.

      Trenér Radomír Mrázek viděl oba zápasy takto: "Začnu druhým utkáním, které jsme začali křečovitě a první třetinu nezvládli. Od druhé třetiny jsme ze soupeře udělali na hřišti pouze statistu, bohužel to nejdůležitější jsme podobně jako v prvním utkání nedokázali a to proměnit alespoň část svých střeleckých příležitostí."

      "První utkání bylo mnohem vyrovnanější, takže ho rozhodovaly "maličkosti". Po shlédnutí televizního záznamu říkám s plnou odpovědností, že o výsledku rozhodli rozhodčí tohoto utkání. Neuznaný gól Martina Tokoše v ničem neodporoval pravidlům, za to na druhé straně při čtvrté brance soupeře předcházel gólu evidentní dvouminutový faul Petra Kadlece na Martina Vladaře. Za výkon v obou utkáních kromě první třetiny druhého zápasu musím kluky pouze pochválit a věřím, že v dalším zápase přidáme k dobrému hernímu projevu i klid v koncovce. Všichni moc dobře víme, že se hraje až do šedesáté minuty."

      Třetí utkání začíná v sobotu 15.3. v Brně ve 20:15, případné čtvrté utkání v neděli v 17:00. Věřme, že se série přestěhuje ještě na pátý zápas do Ostravy!