<img border=0 src=http://sskvitkovice.cz/images/informace.gif>Co znamenají změny v administrativě ČFbU?

06. září 2008, CD

Co je kartička člena ČFbU, která mi přišla domů? Co přesně přináší nový licenční systém ČFbU? Co mám jako člen Vítkovic dělat, abych mohl nastoupit k utkání? Odpovědi na tyto otázky shrnujeme v tomto důležitém článku.

 

Každému registrovanému hráči florbalu v těchto dnech přichází domů členská kartička ČFbU, jakási náhražka registrace.

Každý hráč Vítkovic by měl v těchto dnech dopis z České florbalové unie obdržet. Komu nedošel, je možné, že má u svého jména uvedenou špatnou, neexistující nebo bývalou korespondenční adresu. Komu dopis z pošty nedojde do konce srpna, ať neprodleně kontaktuje pracovníky unie (viz. http://www.cfbu.cz/redakcni_system/index.php?static=cfbu/sekretar).

Licence?

Registrace jsou minulostí. Každý hráč v soutěžním ročníku bude moci nastoupit pouze, pokud je zařazen na příslušné soupisce týmu. A na tu může být zařazen až tehdy, pokud má platnou hráčskou licenci.
      V mládežnických kategoriích (do 18 let) je licencí myšleno prosté zařazení na licencovanou soupisku týmu, za kterou platí poplatek klub.
      U hráčů nad 18 let, kteří jsou zařazeni na některou ze soupisek mužů, žen a juniorů, je situace odlišná. Každý hráč bude moci být na souspisku sekretářem klubu zařazen tehdy, až bude mít zaplacený poplatek za roční hráčskou licenci. Tento poplatek zaplatí na začátku sezony za aktivní hráče Vítkovic KLUB! Neplaťte tedy licence samostatně, bude tak učiněno na začátku září hromadně.
      Z těchto důvodů budou mírně navýšeny klubové příspěvky všech družstev.

Další informace přímo na stránkách ČFbU,
viz. http://www.cfbu.cz/redakcni_system/index.php?clanek=3822