<FONT color=#cc0000>VŠICHNI ČLENOVÉ POZOR - PLATBY - DŮLEŽITÉ</FONT>

01. ledna 2009, SR

Změna způsobu plateb příspěvků členů 1. SC SSK Vítkovice.

 

      Vážení členové klubu 1.SC SSK Vítkovice o.s.,

      oznamujeme vám, že klub 1.SC SSK Vítkovice o.s. přešel od 1.12.2008 na nový systém týkající se způsobu členských plateb. Důvodem je ochrana vašich osobních údajů a rychlejší a přehlednější systémové zpracování veškerých vašich plateb tak, aby byly co nejvíce eliminovány možné problémy při platbách. Zároveň s tím je zavedeno automatické načítání veškerých vašich plateb a možnost kdykoli přehledné kontroly zaplacených či nezaplacených částek, a to i na vaše požádání.

      Nový systém každému členu 1. SC SSK Vítkovice o.s. vygeneroval variabilní symbol, který vám zůstáne přidělen po celou dobu členství v klubu a který uvádějte při veškerých platbách na účet klubu 1. SC SSK Vítkovice o.s., to znamená při veškerých platbách příspěvků, soustředění, turnajů a podobně. Tento variabilní symbol naleznete na webových stránkách klubu, v nabídce "Platby". 

      Dosavadní systém variabilních symbolů (rodných čísel či dat narození) už nepoužívejte. Striktně se při platbách na účet klubu držte nově přidělených variabilních symbolů.
Věříme, že tento nový systém zjednoduší práci jak nám, tak i Vám,

  Správní rada 1.SC SSK Vítkovice o.s.