Zhodnocení úspěšné sezóny STARŠÍCH ŽÁKŮ B

13. května 2009, Oliv

Starší žáci B nemohou postoupit do vyšší ligy, protože tam už je A tým Vítkovic. To jim však vůbec neubralo na motivaci a přebor vyhráli!

Hned v prvním zápase sezony nás čekal nejtěžší soupeř – Pepino B a nad naše očekávání jsme ho porazili hladce 7:3. Následovalo 5 vítězných zápasů v kuse, a když jsme vedli tabulku s plným počtem bodů, začaly se plnit naše ambice na titul. Poté ovšem přišel dvojzápas s Hrabovou a Třincem, kteří odehráli vesměs mladší žáci z důvodu neúčastí 7 hráčů, kteří odjeli hrát zápas za Juniory B. Oba dva zápasy jsme těsně prohráli a klesli jsme na 3.místo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 To vyvolalo velkou chuť po výhrách a znovu jsme předvedli sérii 6 vítězných zápasů před zápasy s největšími konkurenty Pepinem, Lichnovem a Hrabovou. Lichnov jsme porazli vysoko 7:1 i díky účasti Petra Jankulára a následoval souboj s Pepinem. Celý zápas byl plný rychlých kombinací, střel a na naší straně bohužel zbytečných vyloučení na která jsme doplatili a celkově prohráli 2:5. Tím se náš náskok stáhl na 1 bod a bylo nám jasné že musíme porazit jak Hrabovou tak Bílovec. I díky pomoci hráčů z áčka jsme oba zápasy vyhráli.V posledním kole nás čekaly beznadějně poslední Bohuslavice, které jsme už spíše v exhibičním tempu porazili 11:1.

Tímto chci celému mužstvu starších žáků B poděkovat za skvělou sezonu a za to že do každého zápasu dali maximum, připojili srdíčko a bojovali až do konce. Za to jim patří mé velké dík. V příští sezoně jím přeju ať se jim daří stejně jako v této letošní a ještě jednou děkuji za skvělou sezonu a gratuluji k titulu!


Trenér, Jirka